Speltips: Öster rak seger till 1.80 hos bet365 .

Efter en väldigt imponerande försäsong har Östers IF fått en okej start på säsong, men kanske inte riktigt slagit i taket som en del hoppades och trodde. Man står på 2 vinster, 3 kryss och 1 förlust hittills på de inledande sex matcherna.
Spelmässigt har man inte riktigt kommit upp i nivå i majoriteten av matcherna, men jag känner att det mer är en tidsfråga innan Öster kommer upp i den höjd som vi vet att truppen besitter.

Oddevold har faktiskt gjort en poängmässigt bättre start än Öster, då man skramlat ihop 11 poäng hittills. 3 segrar, 2 kryss och 1 förlust är facit hittills vilket får ses som en väldigt fin start på säsongen.
I segern senast mot Sundsvall gjorde man 1-0 redan i den första minuten och lyckades sedan hålla den ledningen hela vägen in i mål.

Öster favoriter på hemmaplan

Oddevold har haft ett rätt “enkelt” spelschema hittills. Inga matcher är lätta i Superettan, det vet vi, men de lagen man mött hittills ligger nästintill alla på den nedre halvan av tabellen. När man sprang in i Landskrona, som just nu är serieledare, gick man på pumpen. Jag håller Öster som det näst bästa laget man mött hittills i år.

Öster har en trupp som bör vara med och fightas i toppen när den här säsongen går mot sitt slut, och det bör bara vara en tidsfråga innan laget hittar rätt och tar ett par segrar i rad. Det tror jag mycket väl kan börja här mot Oddevold.
Min tro är att Oddevold kommer lägga sig lägre i den här matchen, vilket innebär att det är upp till Öster att låsa upp Oddevolds försvar.

Hemma på Visma Arena ger jag fördelen till hemmalaget Öster, och spelar den raka segern till 1.80 hos bet365 !
This is the stats tab
This is the post tip