Över 2,5 mål tas i Österrike-Brasilien.

Brasilien verkar ställa upp med en liknande elva som förra veckan. Den stora skillnaden är att Neymar väntas starta i stället för att hoppa in, vilket han gjorde senast. Tänkbart lag:

Alisson; Danilo, Thiago Silva, Miranda, Marcelo; Casemiro; Willian, Paulinho, Coutinho, Neymar; Gabriel Jesus.

Lär precis som förra veckan bli en del byten för Brasiliens del. Spelare som Firmino och Douglas Costa lär komma in och vilja visa att de ska spela under VM. Konkurrensen är rätt hård på ett par platser i den där truppen.

Brasilien fick inte ut max av offensiven i en ganska sval match mot Kroatien förra veckan. Räknar med en uppsteppad prestation i det här genrepet.

Österrike har inget VM att se fram emot som bekant. Slog ändå Tyskland förra lördagen i en väldigt livlig match. Spelade en frejdig fotboll inför hemmafansen och skapade en hel del. Tyskland hade inte allra bästa lag och uppträdde stundtals oinspirerat. Trots det skapade även tyskarna en hel del och känslan är att Österrike är bättre framåt än bakåt. Visade en defensiv sårbarhet i kvalspelet - då de bara lyckades hålla nollan mot Moldavien,

Tänkbart lag:

Siebenhandl; Dragovic, Prodl, Hinteregger; Lainer, Baumgartlinger, Grillitsch, Alaba; Schopf, Zulj; Arnautovic

Brasilien är Brasilien med allt vad det innebär i form av offensiv kvalitét. Med tanke på hur Österrike spelade mot Tyskland tror jag även hemmalaget har ett mål i sig här. Tror inte Österrike kommer uppträda särskilt defensivt heller - de kommer bjuda upp här. Därför tror jag det här kan bli en målrik historia och 2,5-linan synas. 1.80 hos FastBet .

This is the stats tab
This is the post tip