Grupp 1, Liga A (Nations League) består av Österrike, Danmark, Frankrike och Kroatien. En på förhand väldigt tuff grupp. Det blev två oväntade bortasegrar i premiären som skakade till gruppen ännu mer. Österrike slog Kroatien med 0-3 och Danmark slog Frankrike med 1-2. Detta gör att gruppen blir ännu mer svårberäknelig och det kan nog sluta hursomhelst.

Österrikes match mot Kroatien var en jämn tillställning men där effektiviteten var dödlig hos gästerna. Kroatien fick styra spelet och Österrike täckte ytor och kontrade, en matchbild som passade gästerna ypperligt. Roligt också att Arnautovic behåller sitt målskytte som varit frekvent under våren.

Danmarks match mot Frankrike var väl lite på samma sätt. Tycker att Frankrike gjorde en riktigt bra första halvlek och fick utdelning tidigt i andra, sedan slappnade man av och släppte Danmark in i matchen som utnyttjade Frankrikes misstag och kunde ta hem 3 imponerande poäng på Stade de France.

Österrikes elva senast:
Lindner
Danso - Trauner - Wober
Lainer - Laimer - Sabitzer - Schlager - Weimann
Arnautovic - Onisiwo

Danmarks elva senast:
Schmeichel
Andersen - Nelsson - Vestergaard - Maehle
Hojbjerg - Delaney
Wass - Eriksen - Skov Olsen
Dolberg

Två säkerligen nöjda lag med två imponerande premiärsegrar. Extra viktigt att prestera i denna match så inte föregående matchen blir som bortblåst. Det var också en riktig effektivitet som kanske inte speglade matcherna helt. Är inne på att ett defensivt inriktat Österrike och ett Danmark som alltid har en bra balans i laget gör att det inte blir så mycket Hawaii i matchbilden.

Spel: Under 2,5 mål till 1.79 hos Pinnacle
This is the stats tab
This is the post tip