I Sveriges grupp F, i EM-kvalet, kliver Estland in i gruppspelet när de reser till Raiffeisen Arena, för ett tufft möte mot Österrike. Marknaden har Österrike, med all rätt, som megafavoriter till seger. Inte så konstigt med tanke på att de är flera nummer större än motståndet. Österrike tog en storseger i den första omgången och borde göra så även mot Estland.

Förbundskaptenen Ralf Rangnick har en bra trupp i Österrike, som är en het utmanare till Blågult att ta en direktbiljett till EM. Starten har varit mer än imponerande då Azerbajdzjan slogs komfortabelt med 4 - 1. Marcel Sabitzer blev tvåmålsskytt medan Michael Gregoritsch och Christoph Baumgartner nätade varsin gång. Det blev hela 25 skott mot mål, varav 12 på mål.

Då Estland inte spelade i EM i helgen valde förbundskaptenen Thomas Haberli i stället att lira en vänskapskamp mot Ungern. Estland lyckades skapa en del, även om det blev Ungern som gick segrandes ur duellen. Några goda meriter eller minnen från EM-kval finns inte, då nationen tog bara en poäng på åtta försök sist. De riskerar att gå samma väg till ödes även denna gång. Truppen är svag och någon spets finns inte heller.

Österrike har tre raka seger, i alla sammanhang.

Allt tyder på att detta blir en storseger till Österrike. Därmed finns det ett stort odds värde i att lägga ett spel på en Österrike seger med -2 mål på asiatiskt handikapp, med en försäkring på pengarna tillbaka vid en seger med just två mål, som 2 - 0 eller 3 - 1. Det blir en förlust vid en hemmaseger med ett mål, oavgjort i matchen eller en Estland seger. Vinst vid en Österrike seger med tre mål eller fler, som 3 - 0 eller 4 - 1.

Speltips Österrike - Estland:
1 asian -2. Odds 1.93 hos bet365 .
This is the stats tab
This is the post tip