Dags för andra matchen av av denna Nations League-omgång där Österrike tar emot ett formstarkt Kroatien.

Kroatien - Österrike 3-0
Österrike - Danmark 1-2
Österrike - Frankrike 1-1
Danmark - Österrike 2-0
Frankrike - Österrike 2-0

Hemmalaget Österrike står på fyra inspelade poäng efter fem omgångar av detta gruppspel, och ligger verkligen pyrt till inför nästa års Nations League. Visst, ett hopp ner till B-divisionen hade nog inte skadat egentligen, får A-divisions bra är man nog trots allt inte.

Efter en inledande 3-0 seger mot just Kroatien har det saknats segrar. Men faktum är att det är något av ett generationsskifte som sker i Österrike. Spelare som Nicolas Seiwald, Maximilian Wober och Xaver Schlager ska leda Österrike vidare. Målskyttet har saknats precis som resultaten visar. Två mål på de senaste fyra matcherna är inte mycket att hänga i granen, och mot Kroatiens starka försvar kan det nog fortgå.

Kroatien - Österrike 0-3
Kroatien - Frankrike 1-1
Danmark - Kroatien 0-1
Frankrike - Kroatien 0-1
Kroatien - Österrike 2-1

Kroatien var det ja. En fin prestation under torsdagen kröntes med en 2-1 seger mot Danmark, och man har nog tagit ett grepp om denna grupp.
Med tre raka segrar i bagaget och endast ett insläppt mål de senaste tre omgångarna ser läget väldigt bra ut inför den avslutande matchen i gruppen. Det sprutas inte in mål, men detta Kroatien ser väldigt stabilt ut, med en fin blandning av ungt och med rutin som är i toppklass. Modric, Kovacic, Brozovic och Perisic. Ja, ni är med!

Jag tror på en målsnål tillställning I Österrike, men att Kroatien inte ska slå Österrike här har jag svårt att se, speciellt nu när man är en seger i från att vinna gruppen. 0-1/0-2?

Mitt spel blir därför Kroatien rak till hela 2.49 hos Pinnacle .

This is the stats tab
This is the post tip