Båda lagen gör mål: Nej. 1.74 hos FastBet eller Bethard .
Det blir mitt huvudspel i Sveriges friendly mot Österrike.
Tycker även Sverige under 0,5 mål till 2.45 hos LeoVegas eller 888sport lockar.

Svårt att se det här bli någon målfest.

Träningsmatch som spelas i Wien. För bägge lagen är det här genrep inför Nations League-premiären:
För Sveriges del väntar Turkiet på måndag.
För Österrikes del väntar Bosnien på tisdag.

Med andra ord: Förberedelse för tävlingsmatch. Motivation, laguppställning och ambition utifrån det. Någon kanske minns Sveriges träningsmatcher inför VM:
0-0 mot både Peru och Danmark i matcher som var brutalt tråkiga. Janne Andersson:
- Jag kommer att använda Österrike-matchen till att matcha lite fler spelare.
- Prioritet är ju självklart Turkiet-matchen eftersom att det är en tävlingsmatch. Men jag vill se ganska många spelare. Vi kommer ju inte att ha så många vänskapsmatcher framöver så de chanser man får så vill vi passa på att matcha runt lite.

Så Sverige ska nu anpassa sig till livet efter succé-VM. Toivonen har tackat för sig medan Emil Forsberg är skadad. Det är två tunga offensiva avbräck jämfört med det vi hade att jobba med för två månader sedan. Sen är Janne Andersson en coach som bygger bakifrån. Tror han vill sätta defensiven i det lag som ska klara sig utan Toivonen och dennes perfekt synkade samarbete med Marcus Berg. Även om det "bara" är en spelare som faler ifrån så kommer det påverka en del.

Elvan:

Nordfeldt – Krafth, Jansson, Helander, Hult – Sema, Hiljemark, Svensson, Rohdén – Kiese Thelin, Quaison.

- Nordfeldt och Kalle Johnsson spelar en halvlek var, samma sak gäller för Kiese Thelin och Guidetti, säger Janne Andersson

Ett Sverige som gör många byten och har både ett och två ögon på Turkietmatchen tror jag kommer skapa väldigt lite här.
Svårt att se en matchbild där lagen byter målchanser med varandra. Som sagt, tror framför allt att Sverige kommer ha stora svårigheter att skapa målchanser här. Frågan är hur ambitiöst Österrike verkligen kommer försöka här.

Saknar kapten Baumgartlinger, men Alaba och Arnautovic verkar starta. Har sett Österrike en del i träningsmatcher och de brukar ösa på offensivt - framför allt hemma. Coach Franco Foda har inför matchen talat om att han vill se ett motiverat lag som jobbar hårt med återerövringen. Men så säger å andra sidan alla coahcer. "Vi vill alltid vinna...". Det här är en träningsmatch även för Österrike, även om hemmaplan kanske innebär att de är lite mer offensiva tror jag även Österrike kommer göra en hel del byten och ha tankarna på nästa match.

0-0/1-0 ser jag som troliga resultat här.

This is the stats tab
This is the post tip