Sverige gästar Österrike på tisdagen.
Mitt speltips: Österrike att ha över 4,5 hörnor. bet365 .


Få 5.00 i odds på Sverige 
Tror det här kan bli en jobbig match för Sveriges del. Men istället för att backa upp Österrike på 1x2-marknaden väljer jag att blicka mot hörnmarknaden. Har sett Österrike en hel del senaste åren och hemma på Ernst-Happel-Stadion är de lite av ett Tyskland light. Dvs det Tyskland som charmade världen för kanske 5-6 år sedan. Inte så konstigt då många av österrikarna spelar i Bundesliga till vardags. Normalt sett mycket maxlöp, hög press och stor aggressivitet. Coachas nu av Rangnick, som blev lite av ett skämt i Man United. Men här tror jag han kan göra det bra.

Kommer från en bra match mot Belgien där de fick med sig ett kryss. Ett bra resultat för deras del som gör att de har ett grepp om EM-biljetten till nästa sommar. Kryss hade varit ett bra resultat här, men tror inte en sekund på att det är något de kommer spela för. Ser framför mig att de går ut och tar tag i spelet och bärs fram av hemmapubliken.Med Janne Andersson vid rodret vet vi hur Sverige kommer spela. 4-4-2 och när motståndet är bra blir det sällan särskilt mycket eget bollinnehav. Vi har ett par riktigt bra offensiva spelare. Men centralt mittfält och ytterbackspositionerna är svaga ur ett internationellt perspektiv. Gör att vi får svårt att kontrollera matcher, särskilt när vi möter okej/bra nationer av Österrikes kaliber. Rätt övertygad att Martion Olsson/Linus Wahlqvist (som det ser ut att bli) med offensivt lagda Kulusevski/Emil Forsberg framför sig är något österrikarna kommer försöka utnyttja.

Janne är en försiktig general som säkerligen vill att Sverige ska försöka känna sig in i matchen. Backa hem första 10-15 minuterna och inget tidigt baklängesmål. Blir inte förvånad om Österrike tar tag i spelet och har klart mycket mer boll, särskilt i första halvlek. Att de ska skrapa ihop minst fem hörnor över 90 minuter känns som klart troligt.

Speltips: Österrike att ha över 4,5 hörnor.
This is the stats tab
This is the post tip