Åttondelsfinalen som är sist ut är den mellan Österrike och Turkiet. En intressant match där jag ändå har en tydlig tanke om vilka som går vidare. Här är mitt speltips.

Österrike


En av de mest positiva överraskningarna på mig detta mästerskap är Österrike. Ett fartfyllt anfallspel och ett aggressivt försvarsspel. Man ser verkligen ut som en enhet i båda delarna och med det så blir laget svårt att slå. Frankrike fick slita för sitt 1-0 i premiären och därefter besegrades både Polen (3-1) och Nederländerna (3-2) vilket gett en rätt hygglig lottning i åttondelen och framförallt "rätt sida" av slutspelsträdet. Österrike har möjligheter att ta sig vidare till nästa runda och även längre än så. Jag tror laget kommer ut med stort självförtroende i den här matchen mot ett turkiskt lag som jag tror kan passa dem rätt bra. Om Österrike får till sin press och Turkiet ger dem omställningar så finns goda chanser att vinna och gå vidare till kvarten.

Preliminär elva (Whoscored)

Österrike: Pentz - Posch, Lienhart, Wöber, Mwene - Seiwald, Grillitsch - Laimer, Baumgartner, Sabitzer - Arnautovic

Disciplin och struktur avgör

Turkiet

Turkiet tog sig vidare mot Tjeckien i en brutalt stökig match. Korten haglade på ett otroligt sätt och det har medfört tunga avstängningar. Att Inters nyckelspelare Calhanoglu är borta mot Österrike kommer inte gå ostraffat tror jag. De disciplinära problemen i laget kan mycket väl bli deras fall och då pratar jag både om omställningar emot och dessa avstängningar. För mig är Österrike ett mer strukturerat och disciplinerat lag och det kommer fälla avgörandet här är min tro på förhand.

Preliminär elva (Whoscored)

Turkiet: Günok - Müldür, Demiral, Bardakci, Kadioglu - Ayhan, Yüksek - Güler, Kökcü, Yildiz - Yilmaz

Avstängda: Calhanoglu, Akaydin

SPELTIPS
Jag tror att Österrike vinner till 2.00 hos Betinia (3/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip