Över 2,5 mål i Österrike-Tyskland.

Lördagsfest med derby-feeling i Österrike.

Hummels, Muller, Kroos och Boateng missar/vilar för Tyskland. De tre förstnämnda är troligen givna i VM. Så de som kommer in lär vara väldigt inspirerade för att visa att de ska tras ut i den slutgiltiga truppen och spela i VM.

Trots dessa avbräck ser en tänkbar elva stark ut:
Neuer - Kimmich, Rüdiger, Süle, J. Hector - Khedira, Gündogan - Brandt, Özil, Reus - Timo. Werner

På bänken finns offensiva pjäser som Draxler, Leroy Sane och Goretzka.

För tyskarna är det den här matchen + Saudiarabien nästa fredag som gäller i form av träningsmatcher inför VM. Så det finns inte mycket tid att spilla - det börjar bli dags att göra sig redo för Ryssland. Tyskarna öste in mål i kvalspelet och har kapacitet att vinna VM - bör definitivt kunna såra Österrike med ett par mål här.

Österrike slutade bakom Serbien, Irland och Wales i VM-kvalet. Gjorde och släppte in en hel del mål. Höll nollan två gånger - mot Moldavien. Samtidigt finns offensiv kapacitet i form av Arnautovic och Alaba.

Tänkbar elva:
Lindner - Bauer, Prödl, Dragovic, Hinteregger - Baumgartlinger, Grillitsch - Schöpf, Alaba - G. Burgstaller, Arnautovic

Tyskarna har alltid mål i sig och vad gäller Österrike tror jag att de kommer ösa på i kraft av hemmaplan här. Inget VM att sikta mot, som "lillebror" tror jag de kommer vara inspirerade i det här derbyt. Och det är svårt att se laget hålla nollan mot så kvalificerat motstånd som Tyskland.

1-3?

This is the stats tab
This is the post tip