Ett tidigt spel (detta skrivs på onsdagen): Östersund rak seger hemma mot BK Häcken.

I matchen mot AIK haltade Viktor Lundberg, Rasmus Lindgren och Irandust ut. Även Paulinho fick bryta.
Faltsetas och Friberg fick gula kort och är avstängda.

Stort manfall med andra ord och det är nyckelspelare som saknas. Tidigt att uttala sig om de som fick bryta matchen pga skada, men förmodligen missar åtminstone två-tre av dessa Östersundsmatchen. Lägg till att Ojala är skadad sedan tidigare.

Uppdatering fredag: "Frånvarolistan är längre än vanligt inför vårens sista match. Både Alexander Faltsetas och Erik Friberg avstängda efter tre gula kort. Rasmus Lindgren vilar med hjärnskakning, Joel Andersson har en känning i baksida lår, Viktor Lundberg är borta med skada på underbenet och Paulinho är skadad i axeln. Juhani Ojala rehabar sitt lår."

Sex-sju bärande startspelare är out alltså.

Östersund har nu två raka segrar och känns lite på g. Lite av sista matchen med gänget-känsla här, då det är ett par-tre spelare som kan försvinna i sommar (och Potter?). Räknar med ett taggat hemmalag som kan dra nytta av hemmaplansfördel. Extra viktigt med hemmaplan i dessa tider då det är tajt med matcher (bara två vilodagar inför den här). Ghoddos saknas pga VM-förberedelse med Iran, men i övrigt ser skadeläget bra ut. Tekie imponerade rejält mot Sirius, ett stort plus om han kan komma igång och bli den där Bachirou-ersättaren ÖFK sökt efter.

Bra segerchans för ÖFK här.

This is the stats tab
This is the post tip