Speltips: Östersund - Elfsborg

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2019-04-19 13:30
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 2.85
Tips: Elfsborg ö 1,5 mål
Elfsborg att göra över 1,5 mål blir mitt spel när boråsarna under långfredagen ställs mot Östersund.
Tycker även X2, dvs kryss eller Elfsborgsseger, är ett bra spel.

Retroaktiv utdelning för Elfsborg senast mot GIF Sundsvall. Bjöds visserligen på 2-1-målet av Gif-keepern, men förtjänade segern. Viktigt att Frick, Levi och Cibicki fick näta - någonstans är det ju den trion som ska göra det offensivt för Thelins gäng. Positivt även att Simon Lundevall var tillbaka (fick hoppa in där). Han är kanske inte så bra som för ett par år sedan, men är klass i sina bästa stunder.
Laget står nu på fyra poäng och har fått känna på vinst, kryss och förlust:
Jämn match mot Bajen i premiären (1-1)
Bra inledning mot Blåvitt, men föll ihop när IFK tog ledningen.
Också vinsten senast.

För mig känns Elfsborg på g nu. Tycker laget är tillräckligt bra för att hamna på övre halvan. Per Frick är skadad, men i övrigt är truppläget bra - dags för Kabran att göra avtryck?

Rekade spel mot Östersund i helgen. Kände mig rätt trygg över att Malmö FF skulle vinna den matchen. 2-0 slutade det och känslan är att det var närmare 3-0 än Östersundsreducering. Inför den matchen skrev jag:

"Om Malmö fått med sig för lite hittills gäller det motsatta för Östersund. Vann med nöd och näppe med 3-2 hemma mot Falkenberg senast. I premiären höll de AIK till 0-0 på Friends. En poäng i Solna är starkt, men faktum är att Östersund var kraftigt tillbakatryckta där. Mot Falkenberg senast nöp Keita en straff och även i övrigt hade Falkenberg en del mållägen. Östersund gjorde visserligen tre mål, men dessa var mer en följd av individuell skicklighet än bra spel. Två långskott och ett misslyckat inlägg som ställde Falkenkeepern är inget du kan räkna med i varje match direkt.

Aiesh är riktigt bra och påminner om det Östersund som charmade fotbollssverige när de tog klivet upp till Allsvenskan. I övrigt är det ett annorlunda och mer beigt lag än vad som var fallet under Mr Potter. Insatsen mot AIK på Friends var en klassisk insats mindre lag står för mot bätttre motstånd: Tajt försvar, fasta situationer och allmän smartness. Det fina passningsspel som var lagets signum tidigare sågs inte till där och inte heller mot Falkenberg var det samma spel som tidigare säsonger. Ravel Morrison har inte bevisat något alls än och Islamovic får det inte riktigt att lossna på topp tycker jag."

Finns ingen anledning för mig att ändra på den åsikten nu. För mig känns Elfsborg mer på gång än vad Östersund gör. I den här matchen lär Östersund vara mer framåtlutade och villiga att föra spelet själva än som var fallet mot MFF. Det är en matchbild som jag tror passar Elfsborg rätt bra, känns väldigt vassa i sina omställningar.

Den här matchen känns jämn på förhand. Östersunds defensiv har inte imponerat på mig hittills och jag tror Elfsborg kommer skrapa ihop en del lägen. Därför tycker jag det finns värde i 2.85 på över 1,5 mål av bortalaget hos LeoVegas, Unibet eller 888sport.
  Östersund - Elfsborg
Spela på Speltips Östersund - Elfsborg
Polsater - 16 April 2019 - 22:49
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
15:00  Rosol - Londero
Tennis - ATP Moskva - Londero
1.83
19:00  Boston - Anaheim
Ishockey - NHL - 1
1.85
19:00  Tjeckien - Nordirland
Fotboll - Vänskapsmatch - 1
1.77
20:45  Bulgarien - England
Fotboll - EM-kval - 1 asian hcp +2
1.76
20:45  Frankrike - Turkiet
Fotboll - EM-kval - Över 3,5 kort
1.66
20:45  Island - Andorra
Fotboll - EM-kval - 1 asian hcp -2.5
1.85
19:00  Danmark - Luxemburg
Fotboll - Vänskapsmatch - Under 3,5 mål
1.70
19:00  Ymer - Sousa
Tennis - ATP Stockholm - Ymer
1.91
20:45  Sverige - Spanien
Fotboll - EM-kval - Under 2,5 mål
1.88
  Rekatochklart Poolspel
20:45  Topptipset Tips Måndag 14/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming