Speltips: Östersund - Häcken

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2019-05-11 13:30
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 1.77
Tips: BLGM
Båda lagen att göra mål spelas i Östersund-BK Häcken.

Tungt defensivt avbräck för Häcken, som får klara sig utan mittbackskaptenen Rasmus Lindgren. Han är viktig med sitt ledarskap och med sin fina uppspelsfot. Offensivt är samtliga nyckelspelare tillgängliga. Häcken har gjort mål 5/7 matcher och har högst ackumulerad xG-siffra av samtliga allsvenska lag hittills enligt min källa för den statistiken (den sammanlagda kvalitén på samtliga målchanser de skapat är vassast i serien). Paulinho, Jeremejeff och Yasin är en riktigt vass trio och bakom finns talangen Irandust, som kan mer än han visat hittills. Finns även fina offensiva ytterbackar i Ekpolo och Adam Andersson samt ett par fina bänkalternativ.

Östersund har smugit med fint poängmässigt strax bakom toppen. Tycker dock laget haft en del medstuds hittills, de har lägst ackumulerad xG-siffra i serien hittills till exempel. Med andra ord; de har gjort fler mål än de "borde" sett till målchanskvalitén. Samtidigt har motståndarna gjort färre än de "borde" sett till målchanserna ÖFK släppt till. Har "vunnit" xG-statistiken i en enda match hittills (Helsingborg). Sånt där brukar jämna ut sig över tid, jag blir inte förvånad om Östersund tar betydligt färre poäng framöver om det fortsätter se ut på samma sätt.

Saknar återigen ordinarie keepern Keita och det omtalade nyförvärvet Morrison. Tycker offensiven är helt okej med Islamovic som verkar ha tagit kliv den här säsongen och fine yttern Aiesh, som jag tycker är en av seriens bästa offensiva spelare. Gjort mål i 14 raka allsvenska hemmamatcher. Burchnails ÖFK är inte samma fina passningsorienterade lag som Potter hade, men med tanke på att de har hemmaplan kommer de vilja ta tag i den här matchen.

Häcken har en av seriens vassaste offensiver. Östersund har hemmaplan och slipper möta Rasmus Lindgren i bortalaget. Tycker det borgar för att båda lagen gör mål här. Över 2,5 mål kan också vara ett alternativ (till högre odds) men jag kan se den här matchen sluta 1-1 snarare än 3-0 till något av lagen.

1-2?

Speltips: Båda lagen gör mål - odds 1.77 hos SpeedyBet.

  Östersund - Häcken
Spela på Speltips Östersund - Häcken
Polsater - 10 Maj 2019 - 18:10
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
01:00  Real Madrid - Arsenal
Fotboll - International Champions Cup - Över 3 mål
1.84
03:00  Chivas - Atletico Madrid
Fotboll - International Champions Cup - Atletico håller nollan
2.00
19:00  GAIS - Norrby
Fotboll - Superettan - X2
1.70
19:00  Halmstad - BP
Fotboll - Superettan - BTTS - Yes
1.83
21:00  Espanyol - Stjarnan
Fotboll - EL-kval - 2 asian hcp +3,0
2.02

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming