Över 2,5 mål i Östersund vs IFK Norrköping.

Det ska sägas att de här båda lagen möts i en cupfinal nu på torsdag. Huruvida detta påverkar den här matchen är omöjligt att säga.

Peking vann premiären mot Bajen och visade då upp samma fina anfallsspel som vi vant oss vid från deras sida de senaste säsongerna. Samtidigt tilläts Hammarby skapa en hel del chanser (bortalaget vann bland annat avslutsstatistiken).

Nu ställs Norrköping mot ett Östersund som något oväntat förlorade sin premiär. Att ÖFK förlorade mot en taggad nykomling på en svårspelad gräsplan i början av april fäster jag inte så stor vikt vid. De visade upp samma spel som i fjol och under försäsongen gällande sitt stora bollinnehav, men saknade spets offensivt. Räknar med att det är något Potter jobbat med på ett tydligt sätt under veckan fram till den här matchen.

Har alltid en offensiv approach och jag räknar med ett hemmalag som vill ta tag i taktpinnen och hota lite mer än sist. I en matchup mot ett Peking som inte är laget som parkerar bussen tror jag det kan ge en rätt öppen matchbild med en del lägen åt bägge håll.

Bra skadeläge i Peking. Moberg-Karlsson har fått kasta in handduken, men han hade nog inte startat ändå. Truppen:

Jà³n Gudni Fjà³luson, 4. Andreas Johansson, 6. Linus Wahlqvist, 8. Nicklas Bärkroth, 11. Christopher Telo, 13. Alfons Sampsted, 14. Eric Smith, 15. Marcus Falk Olander, 17. Kalle Holmberg, 19. Sebastian Andersson, 20. Daniel Sjölund, 21. Andreas Hadenius, 23. Niclas Eliasson, 25. Filip Dagerstål, 26. Adin Bukva, 29. Julius Lindgren, 30. Nikola Tkalcic, 31. Michael Langer

Inte heller Östersund ska ha några större avbräck, även om jag inte sett någon trupp från dem. Tänkbar elva:

Keita (mv), Bergqvist, Mensiro, Pettersson, Widgren, Bachirou, Nouri, Sema, Bertilsson, Aiesh, Ghoddos

Tycker inte Östersund ska behöva gå mållösa två matcher i rad sett till materialet de har. Norrköping är också ett lag som det doftar offensiva mål om. Vassa kanter och ett anfallspar som levererat under en period.

Jag kan se bägge lagen näta här. En lovande förutsättning vid ett överspel. Tror inte heller vi får se två lag som vid ett 1-1-läge nöjer sig och slår av på takten. Kommande cupfinal till trots.

Ge oss mål!

This is the stats tab
This is the post tip