Över 2,5 mål i Östersund-IFK Norrköping spelas.

Det har blivit en hel del överspel från min sida den senaste tiden, kan inte motstå ett nytt sådant här.

Offensivt balanserade Peking har släppt in mål i fem av sina sex matcher. Spelar oftast med tre, i stort sett, renodlade forwards, två offensivt rätt skickliga wingers och Simon Thern som central fältare. Fem-sex offensiva spelare alltså och i mitt tycke finns inte den där defensivt skickliga centrala mittfältaren riktigt - så jag har svårt att se hur det skulle ändras här. Nu saknas visserligen Jordan Larsson, men jämfört med senast återkommer Moberg-Karlsson, som varit lagets bäste offensive spelare hittills. Ska inte heller vara några problem med Simon Thern, som var magsjuk senast och byttes ut före paus. Lägg till att skytteligavinnaren från i fjol, Kalle Holmberg, finns i laget. Peking bör ha ett mål i sig här igen - har nätat i samtliga AS-matcher hittills i år.

Är Östersund igång nu? 4-0-seger mot BP i måndags var nog välbehövligt för självförtroendet. BP är dock iskalla och spelade återigen kamikaze-högt med backlinjen. Så Östersund ska nog inte andas ut redan. Helt klart är dock att den offensiva potentialen är enorm i laget och att det var "rätt" spelare som fick göra det senast. Det har varit en enormt stökig vår för laget med mycket som hänt. EL-mötet med Arsenal, Kindberg-gate etc. Nu har det dock varit lugnare i någon vecka, vilket jag tror är positivt för laget - att de kan fokusera på fotbollen igen.

Tror Östersund tar hem det här till slut, men jag tror att Norrköping har minst ett mål i sig i den här matchen. ÖFK:s första AS-nolla kom senast, men BP skapade faktiskt en hel del och borde gjort minst ett. Moberg-Karlsson, Holmberg, Jakobsen och Thern borde kunna såra ÖFK. Så bägge lagen bör kunna göra mål här och jag tror framför allt Östersund inte är nöjda med 1-1.

3-1?

This is the stats tab
This is the post tip