Speltips: Östersund - Malmö FF

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2019-07-28 15:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 1.74
Tips: 2 över 1,5 mål
Malmö åker upp till Östersund för en nordlig bortamatch.
Mitt speltips: MFF över 1,5 mål.

Matchen kommer lite halvjobbigt för Malmös del. Är mitt uppe i ett EL-kval där de i torsdags kryssade (2-2) mot Domzale. Retur i Malmö kommande vecka. Inte optimalt att behöva åka ända upp till Östersund då, men jag tror helt enkelt klasskillnaden är för stor. MFF har kryssat i tre av de fyra senaste allsvenska matcherna, vilket gläntat på dörren för AIK och DIF i guldracet. Har inte direkt råd med fler poängtapp. Stockholmslagen är två av matcherna Malmö kryssat i, på bortaplan. Det är helt okej resultat. Plumpen är senaste hemmamatchen mot Sirius, som slutade 1-1. Men ett mer rättvisande resultat i den fajten hade varit 3-2 (expected goals hos min källa: 3.3-2.2).

Lär bli en del rotation i den här matchen, men MFF:s elva är så pass stark att det inte är hela världen. Senast fanns Gall, Eric Larsson, Knudsen, Molins, Brorsson och Innocent på bänken. Dessa lär vara aktuella för spel här. Även om truppen ar ett par skador är bredden fortfarande så pass stor att det i varje match dessutom byts in fräscha klasspelare som med fördel kan döda matcherna när det blir lite ytor.

Har gått emot Östersund en hel del den här säsongen och gör det alltså igen. Upprepar det jag sagt tidigare: De är inte alls vad de varit de senaste säongerna. Har inte alls samma tydliga spelidé och det finns inte heller klasspelare på samma sätt som tidigare. Truppen känns rörig med mängder av utländska spelare från höger och vänster. Kan itne vara mycket till sammanhållning i laget - det är åtminstone min känsla. Startelvan innehåller alltid någon ny spelare och det känns som att det inte finns någon kontinuitet alls. Ryktas starkt om att en kulturbärare som Curtis Edwards är på väg bort dessutom. Skulle tro att det samma gäller för Tom Pettersson och ett par andra. Insatsen mot IFK Norrköping senast var otroligt bedrövlig. Försvarsspelet var uselt och anfallsspelet helt obefintligt (inte ett skott på mål på hela matchen).

Östersund har, enligt statistiktjänsten jag använder, lägst xG (har den här säsongen haft sämst samlad målchanskvalitét).
De har även bland det högsta xG against (har släppt till många och bra målchanser sett över hela säsongen).

Det är tur att det finns många svaga lag i serien den här säsongen. För Östersund uppträder ofta som ett bottenlag i min bok. Oddset kan tyckas lågt på en bortamatch när MFF är mitt uppe i Europaspel, men för mig är det helt enkelt för stor skillnad mellan lagen.

1-3?
  Östersund - Malmö FF
Spela på Speltips Östersund - Malmö FF
Polsater - 27 Juli 2019 - 13:57
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
03:35  MIL Bucks - NO Pelicans
Basket - NBA - Över 234,5 poäng
1.90
18:00  Ryssland - Sverige
Ishockey - Channel One Cup - 1
1.75
18:55  FC Köpenhamn - Malmö FF
Fotboll - Europa League - Över 2 mål
1.71
21:00  Espanyol - CSKA Moskva
Fotboll - Europa League - Under 2,5 mål
1.80
21:00  Man United - AZ Alkmaar
Fotboll - Champions League - Över 2,5 mål
1.91
  Rekatochklart Poolspel
18:00  Powerplay Tips Torsdag 12/12
Insats: 162 kr - MrHockey
18:55  Topptipset Tips Torsdag 12/12
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 14 december
Insats: 128 / 1024 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Bergsåker Lördag 14 dec
Insats: 960 kr - TravTipster

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming