Östersund att leda i halvtid och vinna på fulltid tas i fredagens cupmatch.
Även asian -1,5 kan vara ett alternativ för den som är sugen på det.

Allsvenska nykomlingen Trelleborg saknar tilltänkta förstemålvakten Marko Johansson. Dennis Petersson, förra året i div 4, får vakta kassen.

Förutom Marko Johansson missar även mittfältsförvärven Sebastian Ohlsson och Oscar Johansson matchen på grund av skador. Det gör även förra årets bäste målskytt, anfallaren Salif Camara Jönsson.

Ett par avbräck för TFF med andra ord. Skåningarna har som bekant också tappat kvalhjälten Dino Islamovic till just Östersund.

Östersund har tappat Bachirou inför den här säsongen, vilket blir ett avbräck. Ghoddos och Sema är dock kvar, vilket borde räcka långt här. Båda är skadefria och har sett bra ut i olika delar av försäsongen.

Brwa Nouri lär inte komma till spel pga skada och det är även frågetecken kring mittbacks-Sotte. Hopcutt och Bertilsson också tveksamma. Så ett par frågetecken även för ÖFK, men tycker deras bredd ska vara såpass stark att de klarar av en nykomling på hemmaplan.

För Östersunds del är det här genrepet inför EL-åttondelen mot Arsenal. Så jag utgår från att de är lite mer formtoppade än Trelleborg och att de kommer gå ut i ett högt tempo från start för att göra klart det här direkt.

Det lär vara mellan fem och tio minusgrader här på fredagen, en väderlek som jag tror gynnar ÖFK, som är vana vid att spela i sådana förhållanden. Mot ett Trelleborg med ett par avbräck tycker jag Potters mannar ska ha toppchans.

Ska vi säga 1-0 i halvtid, 3-1 fulltid?


This is the stats tab
This is the post tip