Då är det dags för Östersund att trycka in matchbollen.
Det är uppeggat och klart – och läget blir inte mycket bättre än så här.
ÖFK, som tagit 7 poäng på de fyra första omgångarna, blir definitivt klart för slutspel vid seger över formlösa Zorya hemma på ett kylslaget konstgräs.
Det tror jag att man lyckas med.
Zorya, som ÖFK besegrade med 2–0 i EL-premiären, är just nu helt under isen.
Man är hela 16 poäng efter serieettan Shaktar Donetsk och är bara sexa i inhemska serien. "Dubbleringen" har slitit hår på en tunn truppen (kan sällan rotera eftersom man ligger pyrt till inhemska tabellen).
Formen är som sagt dunkel och laget har nu fem raka tävlingsmatcher utan seger, inklusive Europa League-förlusten borta mot Hertha Berlin som man föll med 2–0. Utan att få till ett enda avslut på mål.
Truppläget?
Fullt okej även om mittbackarna Andriy Pylyavsky och Vasyl Pryjma saknas, precis som högeryttern Vladyslav Kalitvintsev. Det är okej på så vis att det är spelare som kanske inte gör superstort avtryck i en elva, men det minskar ändå alternativen i en mycket sliten trupp.
Östersund kommer med betydligt fräschare ben, spelade sin senaste allsvenska match för 2,5 veckor sedan.
Det tror jag bara är ett plus, man har helt och hållet äntligen endast kunnat fokusera på den här matchen.
Och Östersund är som alla vet extremt bollskickligt hemma på sitt plastgräs. Athletic Bilbao-spelare jämförde laget till och med med Barcelona...
Med spelare som Brwa Nouri, Ken Sema och Saman Ghoddos tror jag att Östersund helt enkelt bara är för bra för den ukrianska ligasexan.
Truppläget är också bra.
Endast Hosam Aiesh och Johan Bertilsson saknas.
Ettan spelas till 2.05 hos Unibet och det tycker jag är ett helt OK odds för den här ettan på Jämtkraft Arena. Inte minst efter sett uppvisningarna mot Bilbao, Hertha, Galatasaray, Paok osv.
Detta motstånd är knappast bättre i alla fall.

Insats: Medel (Låg/Medel/Hög)

This is the stats tab
This is the post tip