Örebro Syrianska är ett lag som imponerat i år med tanke på förväntningarna. Ligger just nu 5:a i tabellen och har stundtals spelat fin fotboll. Spelbolag och en del media vet jag hade laget på nedflyttning inför säsongen, så lär det inte bli i år iallafall. Två raka segrar nu när man senast slog Sollentuna på bortaplan, vilket är starkt. Överlag har bortaspelet varit riktigt bra och hemmaspelet haft mer att önska. Däremot var prestationen mot Gefle för några matcher sedan imponerande och kommer man upp i den nivån så ska de ha goda chanser.

FC Stockholm började säsongen riktigt bra men har på senare tid hamnat i en formsvacka med bara en seger på de åtta senaste matcherna. Dock har det varit jämna matcher och många av lagen har varit förmodade topplag. Tycker laget alltid spelar bra men haft svårt med målskyttet. Nu gäller det att hamna rätt igen när det vankas sista matchen innan uppehållet.

Värt att notera är att nyckelspelare hos båda lagen är avstängda. Det handlar om offensivt skickliga Petrus Kocadag för Örebro Syrianska och spelmotorn i FC Stockholm, Luka Dobrijevic. Återstår också att se om Stefan Ostojic som gjorde 36 mål i fjol får starta igen efter att ha varit bänkad senaste matcherna.

Ser matchen som väldigt jämn på förhand och avstängningarna går jämnt ut med varandra. Det finns en hög nivå i båda lagen och framförallt har spelet för Örebro Syrianska bara blivit bättre å bättre på sistone som är i ett bra flow. Jag gillar det jag ser och bortaplan på konstgräs ska det bli svårt för FC Stockholm att få med sig 3 poäng här. Tycker således inte att FC Stockholm ska vara favoriter. Tror dock att FC Stockholm efter lite vila kommer att få en fin höst men här får de inte med sig någon 3:a.

Spel: Örebro Syrianska asian 0 (draw no bet) till 2.06 hos Pinnacle .

TV: Melker har fina drag på Europatipset!






This is the stats tab
This is the post tip