Det första av två möten mellan portugisiska Pacos Ferreira och Tottenham.

Det rör sig alltså om playoff till Europa Conference League.
Portugiserna har tagit sig hit genom att slå ut nordirländska Larne med 4-0 hemma, torsk 0-1 borta. Vad det säger om det här mötet? Ingenting i min bok. Ferreira följde sedan upp förlusten mot Larne med förlust 0-3 borta mot Boavista i måndags.

Då ställde coach Simao ut det här laget:
Ferreira - Fonseca, Ramos, Baixinho, Antunes - Luiz Carlos, Eustaquio, Nuno Santos - Delgado, Denilson, Lucas Silva

Pacos Ferreira har spelat två ligamatcher och vunnit en av dessa. Förra säsongen blev laget femma, elva poäng efter fyran Braga och hela 23 poäng bakom Benfica som slutade trea. Upp till Sporting som vann ligan skiljde det 32 poäng vilket ger ett hum om styrkeförhållande i Portugal, och att Tottenham naturligtvis ska vara det starkare laget över två möten.

Tottenham kommer från en succépremiär, ja det måste man säga, mot Manchester City. 1-0 blev det efter en fin prestation av Son. Målet i den 55:e minuten stod sig hela matchen ut. Väldigt starkt naturligtvis att hålla nollan mot Manchester Citys drömlag. Naturligtvis även en drömstart för managern Nuno Espirito.

Laget mot City: Lloris - Tanganga, Sanchez, Dier, Reguilon - Höjbjerg, Skipp, Alli - Lucas Moura, Son, Bergwijn

Spurs kommer inte att spela Harry Kane i den här matchen heller. Fokus är på Wolves i helgen. Det verkar bli en del rotation från den gode Espiritos sida där en preliminär startelva kan se ut så här (Sportsmole)

Tottenham Hotspur possible starting lineup:
Gollini; Doherty, Romero, Dier, Davies; Winks, Skipp, Lo Celso; Bergwijn, Son, Gil

Det här är det första av två möten men det är alltid farligt så här i början på säsongen för det bättre laget. Många är matchotränade och möjligt osynkade. Samtidigt tror jag att de har vad som krävs för att gneta till sig en seger här och sedan kunna kamma hem avancemanget på hemmaplan.

SPELTIPS
Jag spelar Tottenham och under 3,5 mål till 2.30 hos Bethard (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip