En av söndagsmatcherna vi bjuds på är Dortmund borta mot Paderborn.
Mitt speltips: Dortmund -1,5. Tvåmålsseger eller mer krävs för vinst på spelet.
2.00 hos bet365 .
bet365 livestreamar matchen.

Dortmund stod upp okej mot Bayern Munchen i veckan. Rätt jämn och chansfattig match som kunde gått åt endera håll tycker jag. Förlusten dock inget att skämmas för, Bayern är Bayern. Ligatiteln helt körd, men behöver ladda om för att säkra en direktplats till CL. Har RB Leipzig, Leverkusen och Gladbach i hasorna.

Dortmund har en del avbräck sedan tidigare (Reus och Zagadou) och nu är dessutom Håland out. En tänkbar elva känns ändå stark:
Bürki, Piszczek (c), Hummels, Akanji - Hakimi, Dahoud, Can, Guerreiro - Brandt, Hazard, Sancho

Paderborn ligger klart sist i tabellen med nio poäng upp till säker mark. Med sex omgångar kvar att spela är det med andra ord mer eller mindre klart att det blir andraligan nästa säsong. Nykomlingen har helt enkelt inte räckt till den här säsongen. Inte fått något direkt lyft efter coronauppehållet heller. Visserligen obesegrade (två 0-0-matcher och en 1-1-match), men har haft fortsatt svårt att göra mål och skapa målchanser. Är helt enkelt klart sämsta laget i ligan. Saknar här avstängde mittfältaren Gjasula (osannolika 15 gula kort!).

Zingerle - Dräger, Hunemeier, Schonlau (c), Collins - Holtmann, Ritter, Vasiliadis, Antwi-Adjei - Srbeny, Mamba

Paderborn har svårt att räcka till. Skapar välldigt lite målchanser och gör få mål. Dortmund måste ladda om efter tunga Bayernförlusten och med fyra vilodagar ska det inte vara något problem. Har många skickliga kontringsspelare, så om de bara tar ledningen kommer gärna ytterligare ett mål som spiken i kistan, precis som mot Wolfsburg förra helgen. Utan fördel av hemmafans i ryggen tro rjag Paderborn får svårt att stå upp här och ser framför mig en rätt klar Dortmundseger med minst två bollar.

Speltips Paderborn vs Borussia Dortmund:
2 asian hcp -1,5 - odds 2.00 bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip