Nykomlingen Paderborn har det tufft och Frankfurt är i usel form.

BUNDESLIGA
13. Eintracht Frankfurt 16 5 3 8 26:27 18
18. Paderborn 16 2 3 1 1 18:35 9

Paderborn hemma
8 1 1 6 10:18 4

Formen
O, F, V, O, F

Senaste match
Borussia Mönchengladbach - Paderborn 2-0

Frankfurt borta
7 1 0 6 7:13 3

Formen
F, O, F, F, F

Senaste match
Frankfurt - Köln 2-4

Nykomlingen Paderborn ligger sist på nio intjänade poäng på 16 matcher. Vilket inte direkt är så imponerande. Segrar mot Fortuna Düsseldorf hemma och Werder Bremen borta. Poäng borta mot Dortmund (3-3) och pressat både Bayern München och RB Leipzig men till slut torskat. Hemma på Benteler-Arena är man sämsta hemmalag i serien, samtidigt är Frankfurt allra sämst på bortaplan. Sista matchen innan julledigheten så här kommer inget krut att sparas på.
Paderborn föll med 2-0 borta mot Gladbach senast medan Frankfurt åkte på sin tredje raka torsk när Köln tog alla poängen med sig hem från Frankfurt (2-4). Frankfurt dras med avstängningar på Abraham och näst bäste målskytten Hinteregger. Samtidigt finns portugisen Paciencia (sju mål) och Bas Dost (tre mål) att tillgå. Paderborn saknar viktige mittfältaren Vasiliadis som är avstängd. Vi kommer givetvis få se två lag som är ute efter tre poäng, men med det sagt är jag inte övertygad om den mest välspelade matchen. Båda lagen har rätt risigt självförtroende och Paderborn saknar kvalitet i helheten. Båda lagen har gjort rätt få mål på slutet så min tanke här är målsnålt (för att vara Bundesliga) och hård kamp för att säkra poängen man har i ledning.

Preliminära elvor (Bundesliga.com)

Paderborn: Zingerle, Jans, Kilian, Schonlau (c), Collins - Pröger, Gjasula, Sabiri, Antwi-Adjei - Zolinski, Mamba
Out: Vasiliadis (suspended)
Doubtful: -

Frankfurt: Wiedwald - Toure, Hasebe (c), N'Dicka - da Costa, Sow, Rode, Kostic - Kamada - Paciencia, Dost
Out: Abraham (suspended), Hinteregger (suspended), Rönnow (thigh), Russ (Achilles tendon), Torro (thigh), Trapp (shoulder)
Doubtful: de Guzman (match fitness)

SPELTIPS
Jag spelar under 3,5 mål till 1.85 hos Bethard (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip