Hellas Verona bör ha en klart rimlig chans att vinna mot jumbon och nykomlingen Padova.

Förra mötet
Hellas - Padova 1-1

SERIE B
5. Verona 18 8 6 4 29:19 30
19. Padova 18 2 6 10 18:31 12

Padova hemma
8 1 4 3 5:8 7

Formen
O, F, F, F, F

Senaste match
Livorno - Padova 1-1

Hellas borta
9 3 3 3 11:10 12

Formen
O, V, O, V, V

Senaste match
Foggia - Hellas 2-2

Mister grande (Fabio) Grosso är mannen som leder Hellas Verona mot en spännande vår. Blir det uppflyttning till Serie A den här gången? Vi får se, det är jämnt där uppe i toppen men minst playoff bör det bli. I laget finns Pazzini och vår egen Samuel Gustafson för att nämna några namn. Laget är definitivt toppen av Serie B-nivå.

Ligan startar om här för båda lagen efter ett par veckors break. Hellas kommer från tre segrar på fem senaste, kryss mot Foggia innan nyår. Padova fick 1-1 borta mot Livorno men innan dess fyra raka torsk. Jag såg en Padovamatch för ett par omgångar sedan och imponerades inte direkt. Nykomlingen har inget superlag och att de har fyra pinnar upp till säker mark förvånar inte direkt. Det blir tufft att rädda kontraktet med det här laget, och i nån mån måste de ju börja chansa för att ta trepoängare innan tåget börjar tuffa iväg.

Jag tror på Hellas här i omstarten. En seger skulle befästa deras position i toppen och krympa avståndet till direktplats till två pinnar.

PADOVA (3-5-2): Merelli; Cappelletti, Cherubin, Andelkovic; Morganella, Broh, Mazzocco, Pulzetti, Marcandella; Bonazzoli, Mbakogu.

VERONA (4-3-3): Silvestri; Almici, Caracciolo, Dawidowicz, Balkovec; Henderson, Gustafson, Zaccagni; Matos, Pazzini, Lee.

SPELTIPS
Jag spelar Hellas Verona asian hcp 0 (pengarna åter vid kryss) till 1.71 hos Bethard eller FastBet (4/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip