Ett vidöppet möte spelas på Stadio Renzo Barbera där Palermo ställs mot Cagliari, i den italienska Serie B.

Det skiljer två poäng och tre placering mellan lagen, som håller till på den nedre halvan av tabellen. Palermo har spelat stabilt och är utan förlust i de tre senaste omgångar. Cagliari tog en seger sist över tabelljumbon - i en målrik tillställning. Även detta möte bör innehålla mål - åtminstone ett vardera från båda lagen.

Tränaren Eugenio Corini har mycket kvar att jobba med när det gäller att säkra kontraktet för Palermo. Det är bara en poäng ner till en playout plats och ytterligare två poäng ner till bottenzonen. Att ta poäng i de senaste omgångar har visat sig vara livsviktigt. Sist blev det 1 - 1 mot bottenkonkurrenten Spal, på bortaplan. På hemmaplan är Palermo desto starkare och bör återigen klara av att hitta nätmaskorna.

För det lyckades jumbon Perugia med, två gånger om, mot Cagliari sist. Försvaret var allt annat än stabilt. I nio raka ligamatcher, plus en Copa Italia match, har det blivit insläppta mål för Cagliari. Tränaren Fabio Liverani lyckas bara inte få ordning på defensiven. Cagliari åkte ut ur Serie A förra säsongen, där de bara behövde en poäng för att klara sig. Att återvända direkt till toppdivisionen blir tufft. Dock är chansen stor till poäng igen, då laget nätade tre gånger om sist. Målformen är på plats.

Då båda lagen har anfallsvapen i massor och spelar en offensiv och trevlig fotboll är de mer än kapabla till att bryta ner varandra. Så spelet blir att båda lagen gör mål i matchen.

Speltips Palermo - Cagliari:
Båda lag gör mål. Odds 1.91 hos bet365 .

---
Preliminär startelva - Palermo:
Mirko Pigliacelli, Ivan Marconi, Ionut Nedelcearu, Davide Bettella, Nicola Valente, Jacopo Segre, Claudio Gomes, Leo Stulac, Marco Sala, Matteo Brunori & Francesco Di Mariano.

Preliminär startelva - Cagliari:
Boris Radunovic, Gabriele Zappa, Elio Capradossi, Adam Obert, Antonio Barreca, Antoine Makoumbou, Christos Kourfalidis, Nahitan Nandez, Filippo Falco, Gianluca Lapadula & Leonardo Pavoletti.
---

This is the stats tab
This is the post tip