Palermo bommade ett drömläge att gå upp i fjol, nu behöver de växla upp för att inte göra det igen.

Senaste möte
Foggia - Palermo 1-2

SERIE B
2. Palermo 20 10 7 3 32:17 37
16. Foggia 20 6 6 8 28:33 18

Palermo hemma
10 5 4 1 18:8 19

Formen
F, F, V, V, O

Senaste match
Cremonese - Palermo 2-0

Foggia borta
10 2 2 6 8:16 8

Formen
F, V, O, F, F

Senaste match
Foggia - Crotone 0-2

Palermo har ett bra lag, det är inget snack om det. Och det hade de förra året också. Men efter en strålande höst så kom fallet efter nyår. Det nya året 2019 har börjat precis som det nya 2018 gjorde. Inte bra. Två raka torsk mot Salernitana hemma (1-2) och mot Cremonese. Inga superlag direkt, men Serie B är en svår serie. Alla lag är bra på att spela organiserat om de så vill. Och det gäller att ha en övertygelse och lägga ner hårt jobb. Jag får känslan att det är ett taggat Palermo som slickat såren och fått fundera på vad som saknats i en vecka från sin senaste match.

Man slog Foggia på bortagräs i höstas och tre poäng hemma på Sicilien hade varit viktiga i kväll. Just nu ligger Palermo tvåa men en trepoängare gör att man tar tillbaka serieledningen från Brescia. Lecce och Pescara är bara tre pinnar bakom Palermo.

Foggia krigar på i botten av tabellen. Just nu på negativt kval med sex pinnar upp till helt säker mark, men inte ens en poängs marginal till Carpi trea från slutet och bara 1-2 poäng till Livorno och Padova. Så Foggia har också mycket att spela för, absolut, men så länge Palermo når nära sitt max är man bättre än Foggia. Speciellt på hemmaplan eftersom Foggia har sisidär bortastatistik. Man föll tungt mot bottenkonkurrenten Crotone sist (0-2) och nu väntar en ännu tuffare utmaning.

Preliminära elvor (Palermotoday)

PALERMO (4-3-2-1): Brignoli; Salvi, Bellusci, Szyminski, Aleesami; Haas, Jajalo, Murawski; Falletti, Trajkovski; Puscas.

FOGGIA (4-3-2-1): Leali; Ngawa; Loiacono, Martinelli, Ranieri; Gerbo, Greco, Kragl; Deli, Galano; Mazzeo.

SPELTIPS
Jag spelar Palermo att vinna till 1.82 hos Unibet , LeoVegas eller 888sport (3/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip