Panama har redan missat sin chans till VM i Qatar när de i sista kvalomgången gästas av tabellettan Kanada, på Estadio Rommel Fernandez. Detta då Panama åkte på storstryk mot USA senast och har därmed fyra poäng upp till en playoff plats. Formen har inte heller varit särskilt bra. Annat är det i Kanada, som studsade tillbaka direkt efter nederlaget mot Costa Rica genom att ta en storseger över Jamaica. Även om inget av lagen längre har något att spela för är Kanada ett helt nummer större.

Under VM-kvalet har vi fått se Panama spela en aggressiv fotboll. Förbundskaptenen Thomas Christiansen har valt att spela hårt med fula tacklingar - som alltid är på gränsen. Detta har lett till framgångar, speciellt på hemmamark. Dock förlorades alla chanser när de gjorde en urusel insats mot USA och förlorade med 1 - 5. När Panama spelade i Kanada blev det en 1 - 4 förlust.

Kanada har alla möjligheter att vinna igen, då Panamas självförtroende är i botten. Samt att Kanada själva var snabba med att rycka upp sig och ta en komfortabel 4 - 0 seger över Jamaica. Cyle Larin, Tajon Buchanan, Junior Hiolett nätade. Samt att det blev ett självmål. Kanada ägde matchen totalt. De ses som en dark horse i VM, med tanke på hur bra de har spelat i kvalet. De leder tabellen, som de med största sannolikhet kommer att vinna, med tre poäng före USA. Kanada kommer vilja avsluta på topp.

Det går inte att blunda för att Kanada spelarna håller en betydligt högre nivå. Samt är i toppslag. Då Panama är formlösa och läcker in mål bör detta möte inte vara något bekymmer. Jag tar tydlig ställning och lägger ett spel på att Kanada vinner matchen.

Speltips Panama - Kanada:
2. Odds 2.10 hos bet365 .

---
Preliminär startelva - Panama:
Orlando Mosquera, Eric Davis, Jose Cordoba, Fidel Escobar, Harold Cummings, Anibal Godoy, Victor Medina, Freddy Gondola, Cesar Yanis, Edgar Barcenas & Cecilio Waterman.

Preliminär startelva - Kanada:
Dayne St. Clair, Kamal Miller, Doneil Henry, Steven Vitoria, Sam Adekugbe, Atiba Hutchinson, Ismael Kone, Stephen Eustaquio, Liam Fraser, Ike Ugbo & Liam Millar.
---

This is the stats tab
This is the post tip