Den grekiska stormakten Panathinaikos gästas av Villarreal i den första omgången av Europa League, hemma på Atens Olympiastadion. Panathinaikos har gjort en flygande start i grekiska Superligan. Med den formen ska de kunna utmana om samtliga poäng mot ett svajigt La Liga lag.

Med en perfekt start bakom sig, med tre segrar på tre försök, har Panathinaikos alla förutsättningar till att göra detta till en jämn kamp. Tränaren Ivan Jovanovic har lyckats väl, både i försvaret som inte har släppt in något mål samt i anfallsspelet, med nio fullträffar efter tre omgångar. Bernard är i toppslag, efter att ha nätat ett hattrick sist borta mot Panetolikos.

Inledningsvis har Villarreal varit ömsom vin, ömsom vatten. Mest vatten. Två segrar och tre förluster vittnar om en halvtaskig start i den spanska toppdivisionen. Det stora frågetecknet och svagheten har varit försvaret, med tio insläppta mål efter fem omgångar. Att hålla tätt bakåt har visat sig vara en omöjlighet. Sist kom man undan med blotta förskräckelsen mot Almeria.

Ett vidöppet möte?

I och med att Panathinaikos är i fin form, med anfallsspelare som levererar och ett försvar som är stabilt, kommer detta att bli en jobbig kväll för Villarreal - som förbryllt letar efter formen. Dock ska Panathinaikos inte vara någon som helst underdog i mötet. Poängchansen är lika stor.

Jag krånglar inte till det något mer utan spelar på att Villarreal inte vinner matchen i Europa League mot Panathinaikos.

Speltips Panathinaikos - Villarreal:
1X. Odds 1.74 hos Unibet , 888sport & LeoVegas .
This is the stats tab
This is the post tip