bet365 livestreamar matchen.

Tredje kvalomgången av Champions League där vi har en helt öppen match i det första mötet på Stadio Toumbas i Thessaloniki.

Det är PAOK från Grekland som tar emot förra årets semifinalister Ajax från Holland. Marknaden är dock inte enig med mig kring att detta är en helt öppen match utan erbjuder en bit över dubbla pengar på en rak Ajax seger. Detta blir allt annat än en lätt match för Ajax, som har sålt två av sina bästa spelare och har ytterligare en på väg ut - samt att PAOK har en lysande form och inte alls förlorar så många matcher. Därmed finns det ett värde i att PAOK inte kommer att förlora denna första match.

Även om Ajax givetvis vill vinna denna match så är det inte fy skam med en liten förlust eller ett oavgjort resultat. En vecka efter denna match så möts lagen igen på Amsterdam Arena och där brukar Ajax kunna utföra mirakel mot de flesta lagen i världen. Men inför denna säsong har de tappat mittbacken Matthijs de Ligt till Juventus, Frenkie de Jong till Barcelona och Van de Beek för samtal med Real Madrid. Sedan är det några till spelare som har lämnat. Ajax har köpt in Quincy Promes från Sevilla och Edson Alvarez från CF America från Mexiko och några ytterligare småvärvningar som är oprövade kort.

Detta räcker inte borta mot PAOK, som både har vunnit den grekiska ligan och den grekiska cupen. Under försäsongen har de en massa vinster mot bra europeiska lag, som Fortuna Sittard med 5 - 1, Anderlecht med 3 - 1, Cluj med 5 - 0, samt bra resultat borta mot Zwolle med 2 - 2 och en förlust mot AZ borta med 0 - 1. Vi får gå tillbaka till december förra året för att hitta en hemmaförlust för PAOK och då kom den överraskande med 1 - 3 mot Bate Borisov i Europa Leauge.

Men sedan dess har inte PAOK förlorat någon match hemma, utan slagit toppkonkurrenterna i Grekland och andra lag i fotbolls Europa. Ajax har inlett den holländska ligan med att spela 2 - 2 borta mot Vitesse och dessförinnan 1 - 1 i en träningsmatch mot Sivasspor. Formen är inte på topp och det är inte så konstigt, med tanke på att naveln i mittbacken de Ligt och innermittfältaren de Jong är borta, så det kommer att ta tid för att bygga upp denna Ajax maskin igen.

Jag ser inte Ajax som någon favorit till seger i detta tuffa bortamötet utan finner matchen helt öppen, med en liten fördel till hemmalaget PAOK, eftersom de är så pass svårslagna och har verkligen hittat en toppform, där de kan utmana Ajax.

Därmed finner jag ett värde i oddset 1.85 på att PAOK inte förlorar mötet och lägger ett spel på 1X i matchen (1 asian hcp +0,5).

Själva oddset hittas hos bet365 .

---
Preliminär startelva PAOK:
Paschalakis, Akpom, Biseswar, Crespo, El Kaddouri, Giannoulis, Jaba, Matos, Misic, Pelkas & Varela.

Preliminär startelva Ajax:
Onana, Dest, Martinez, Schuurs, Veltman, Blind, Marin, Promes, Van de Beek, Tadic & Dolberg.
---

This is the stats tab
This is the post tip