SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

På Stadio Toumba, i Salonika, Grekland, möts grekiska PAOK och turkiska Besiktas i ett singelmöte, i kvalet till Champions League. Marknaden har valt PAOK som en favorit till att vinna efter fulltid - något jag inte alls kan vara enig om eftersom de har haft så svårt att vinna på sistone. Problemet har varit att laget har haft svårigheter med att göra mål. Deras motståndare har inte haft några bekymmer med målskyttet alls, utan avslutade ligaspelet på ett perfekt sätt. Så detta är ett helt öppet möte för mig.

PAOK slutade på en andra plats i grekiska Super League, där de sista matcherna spelades i en så kallad mästargrupp (Championship Group). Där mötte PAOK de övriga top fem lagen, som ligger ungefär på samma nivå som Besiktas - och då är jag snäll mot dessa lag. Försvaret har skött sig utmärkt men anfallsspelet har varit helt uddlöst i dessa matcher. I de fem senaste matcherna har PAOK vunnit bara bortamötet mot tabellettan Olympiakos med 1 - 0. De övriga fyra matcherna har slutat oavgjort. Tre av dessa oavgjorda matcher har slutat mållöst - den fjärde slutade 2 - 2 mot OFI Kreta, som avslutade ligaspelet med fyra raka förluster efter PAOK matchen och hamnade på en sjätte plats. PAOK har därmed inte imponerat i den grekiska ligan.

Besiktas å andra sidan har imponerat stort i ligaspelet. De fyra sista matcherna vann laget genom att spela en bländande fotboll dessutom. Segrarna kom mot Kasimpasa, Yeni Malatyaspor, Fenerbahce och Genclerbirligi. I de tre senaste matcherna har inte Besiktas något insläppt mål, så försvarsspelet har också fungerat utmärkt. Att Besiktas är farliga framåt och gör mål är något de har skämt bort oss med sedan länge. Totalt blev det 59 mål på 34 ligamatcher. Det är också glädjande för dem att målen har gjorts av väldigt många olika spelare. Laget är inte så beroende av individer utan har en massa nationella och internationella stjärnspelare som presterar på toppnivå. Eftersom Besiktas både är starka framåt och bakåt ska de inte vara några underdogs.

I detta möte har Besiktas minst lika stor chans som PAOK att gå vidare till nästa kvalomgång, i mitt tycke. Att PAOK, efter att ha haft bekymmer att näta och vinna matcher, ska nu ta en rak seger efter fulltid mot ett formstarkt lag som Besiktas finner jag inte trovärdigt alls. Detta blir ett tuff möte som kan sluta hursomhelst och då finns det ett schysst värde i att Besiktas klarar av att hålla undan PAOK under fulltid. Spelet blir att PAOK inte vinner matchen, utan att den slutar oavgjort eller med en Besiktas-seger.

Speltips PAOK - Besiktas:
2 asian hcp +0,5 (X2) - odds 1.83 hos bet365 .

---
Bekräftad startelva från - PAOK:
Zivko Zivkovic, Rodrigo Alves, Sverrir Ingi Ingason, Fernando Varela, Giannis Michalidis, Dimitrios Pelkas, Omar El Kaddouri, Stefan Schwab, Dimitrios Giannoulis, Christos Tzolis & Chuba Akpom.

Bekräftad startelva från - Besiktas:
Ersin Destanoglu, Fabrice N'Sakala, Welinton, Domagoj Vida, Jeremain Lens, Necip Uysal, Atiba Hutchinson, Georges-Kevin N'Koudou, Bernard Mensah, Tyler Boyd & Cyle Larin.
---

This is the stats tab
This is the post tip