Inter mot Dejan Kulusevskis Parma.

Senaste möten
Inter - Parma 2-2

Parma - Inter 0-1
Inter - Parma 0-1

Serie A
3. Inter 27 17 7 3 54:28 58
7. Parma 27 11 6 10 37:33 39

Parma hemma
13 6 1 6 17:12 19

Formen
F, V, F, O, V

Senaste match
Genoa - Parma 1-4

Inter borta
13 9 2 2 26:14 29

Formen
V, F, O, V, O

Senaste match
Inter - Sassuolo 3-3

Parma har fått en bra start efter uppehållet. 1-1 borta mot Torino och så följde man upp med en KLAR 4-1-seger borta mot Genoa. Dansken Cornelius stänkte dit ett hattrick och "vår gubbe" Kulusevski gjorde det fjärde och sista målet för Parma. Innan dess en gedigen 1-1-match borta mot Torino.
Inter har börjat om med 2-1 hemma mot Sampdoria, lite krampaktigt sådär men helt okej och framförallt tre poäng, följt av 3-3 hemma mot Sassuolo senast. Fyra insläppta på två matcher och detta mot lag som man ska slå visar på sårbarhet. Kollar man bara på trupperna så ska det vara en enkel seger för Inter. Deras spelarvärde är ju på en helt annan nivå, men så enkel är som bekant inte fotbollen. Parma har fått en fin start och sitter på ett grymt anfall med vindsnabbe Gervinho, Cornelius i kalasform och Kulusevski som vi alla vet kan blixtra till något oerhört. Jag har svårt att se Parma gå mållöst här så det är absolut lite favorit i fara.
Inter har dessutom coach Conte avstängd den här matchen efter att ha blivit uppskickad. Hur det påverkar är ju omöjligt att säga, men till viss del gör det säkert det. Inter fick bara 2-2 mot Parma när lagen möttes i oktober i Milano. Jag tror på båda lagen att göra mål i den här matchen som är av stor betydelse framförallt för Parma som slåss om en plats till Europa. Inter känns klara för CL, samtidigt som man är lite för långt bort för att hota Juventus. Tre poäng här skulle göra att det skiljer åtta poäng mellan lagen inför sista tio omgångarna.

Preliminära elvor (Gazzetta dello Sport)

Parma (4-3-3) Sepe - Laurini, Dermaku, Alves, Gagliolo - Kucka, Hernani, Barilla - Kulusevski, Cornelius, Gervinho

Saknar: -
Osäkra: Grassi, Inglese, Adorante

Inter (3-4-1-2) Handanovic - Godin, De Vrij, Bastoni - Candreva, Barella, Borja Valero, Young - Eriksen - Lukaku, Lautaro

Saknar: Skriniar och coach Conte (avstängda) Sensi, Vecino
Osäkra: -

SPELTIPS
Jag spelar båda lagen gör mål till 1.90 hos bet365 (3/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip