Det vankas öppningsmatch i Serie A på Tomas Brolins gamla hemmaborg Stadio Ennio Tardini!

Förra säsongen gjorde Parma comeback i det italienska finrummet och "parmaskinkorna" gjorde det riktigt bra under hösten förra säsongen som nykomlingar. Inte minst Gervinho som öste in mål. Roberto D'Aversas mannar tappade dock rejält med fart under våren och känslan är att Parma kommer hålla till o bottenskiktet av tabellen den här säsongen. Bortsett från Karamoh och dansken Corneluis har inte truppen förstärkts nämnvärt.

Juventus är i sin tur som bekant i klass för sig på stöveln. Åtta raka Scudetto är inget som ska skojas bort. "Den gamla damen", som numera tränas av Maurizio Sarri, har under försäsongen svajat en del och Matthijs de Ligt har inte sett helt övertygande ut i mittlåset. Däremot har Paulo Dybala bevisat under försäsongen varför han inte bör säljas.

Sarri kommer inte att finnas med på tränarbänken i premiären på grund av sjukdom men likväl bör Juve ha toppchans att lösa tre pinnar i den första omgången. Det skiljer trots allt ljusår mellan klubbarna på pappret.

Enligt Gazzettan förväntas Juve formera en tridente längst fram bestående av Dybala, Ronaldo och Douglas Costa, och jag ser inte hur Parma ska lyckas få stopp på dessa världsspelare.

Juventus -1,5 omkring dubbla pengen hos Unibet känns som en no-brainer!

This is the stats tab
This is the post tip