Lazio gästar Parma på söndagskvällen.
Mitt speltips: Rak tvåa. Seger för bortalaget.

Lazio är obesegrade i 17 raka Serie A-matcher. Vunnit 15 av 22 matcher den här säsongen och smyger med fint strax bakom Inter och Juve. Bara Atalanta har gjort fler mål medan enbart Inter släppt in färre. Missade chansen att gå om Inter efter 0-0-missräkningen mot Hellas i veckan. Skulle säga att det var ett olycksfall i arbetet - har flera fina insatser i ryggen senaste veckorna.

Har här avstängningar på Milinkovic-Savic och Radu. Den duon kommer saknas såklart, men kanske inte helt tokigt att få in ett par fräscha spelare med tanke på att Lazio bara får tre dagars vila inför den här matchen. Viktigt att nyckeltrion Immobile, Caicedo och Luis Alberto är tillgängliga.

Tänkbart lag:

Strakosha,
Felipe, Acerbi, Bastos
Lazzari, Parolo, Leiva, Alberto, Lulic,
Caicedo, Immobile

Parma dras också med en del skador. Bland annat Gervinho. Ordinarie målvakten Sepe fick kasta in handduken inför matchen förra helgen medan även Kulusevski och danske Cornelius är frågetecken. Bägge tränade inför helgen, återstår att se om de kommer till spel. Parma har dragits med skadeproblem ett tag, men har lyckats rada upp bra resultat ändå. Senaste åtta matcherna har de enbart förlorat mot Juve och Atalanta. Men kan tycka att de sprungit väl bra, som exempelvis senast mot Cagliari där de kvitterade i 94:e i en match där de var något sämre. Har också överpresterande i förhållande till xG-statistiken sett över hela säsongen, så det är rimligt att vänta sig ett sämre poängsnitt från nu in i mål.

Svår uppgift här. Räknar med ett revanschsuget Lazio kommer göra en bättre prestation än senast - då är det inte många italienska lag som kan stå emot. Immobile avgör igen?

This is the stats tab
This is the post tip