Torsdag bjuder som oftast på Europa League och jag har valt att rikta in mig på mötet mellan Partizan Belgrad och Manchester United. Två lag som har varit väldigt tajta i sina matcher såhär långt och därav väljer jag att spela på ett underspel här på 2,5 mål till 1,71 hos LeoVegas , Unibet eller 888sport .

Manchester United och Solskjær kommer senast från 1–1 mot Liverpool efter en imponerande insats och nu menar flera "experter" att Solskjær kommer få ordning på sitt lagbygge. Efter en positiv match? Jag fattar ingenting. United har varit i ett sådant här läge tidigare, det är inget nytt.
Målskyttet ser fortsatt trögt ut. Faktum är att Man United fortfarande inte har gjort fler än ett mål i en match sedan ligapremiären mot Chelsea. Det är elva raka tävlingsmatcher. Rashford har svårt att hitta rätt samtidigt som Lingard, Martial och Pogba har dragits med skador. Unge Mason Greenwood har fått chansen och har gjort ett mål. Hade absolut kunnat gjort fler mål men har inte haft studsen med sig.

Partizan toppar grupp L på fler gjorda mål före United efter 2–2 mot AZ Alkmaar och 2–1-vinst mot Astana.
I serbiska SuperLiga placerar sig Partizan på en femte plats. På nio hemmamatcher har de släppt in sju mål, så försvaret fungerar på.
Högeryttern Zoran Tosic i Partizan spenderade tolv månader i Manchester United mellan åren 2009-10 och lär vara riktigt sugen på att göra en bra match mot det engelska storlaget.

Dalot, Tuanzebe, de Gea, Pogba och Matic missar med största säkerhet denna match. Shaw och Lindgard är tillbaka i träning och är tillgänglig för spel här.

Partizans enda skadebekymmer är den gamle Liverpoolspelaren Lazar Markovic.

Möjliga startelvor
Partizan: Stojkovic; Miletic, Ostojic, Pavlovic, Urosevic; Natkho, Zdjelar; Asano, Soumah, Tosic; Umar
Manchester United: Romero; Young, Rojo, Jones, Wan-Bissaka; McTominay, Fred, Pereira; Mata, James, Martial.

Jag tror jag har en ganska klar bild av hur den matchen kommer att se ut. Det råder ingen tvekan om att Solskjær vill åka ner till Belgrad och kontrollera den här matchen från start till slut. United kommer äga bollinnehavet och pressa ner Partizan. I en match på elva möjliga har United mäktat med fler än ett mål. Problemen är som störst på bortaplan vilket har resulterat i att United har vunnit en av deras senaste elva bortamatcher.

SPEL: Under 2,5 mål till 1,71
1/5 units – hos LeoVegas , Unibet , 888sport

www.spreadsheet.se/holmbergake
Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip