Lördagens lunchmatch i den portugisiska andra ligan, Segunda Liga, eller LigaPro som den också kallas, spelas inför cirka 5 000 åskådare på Estadio Municipal 25 de Abril. Marknaden har inte riktigt vågat ge fördelen till Estoril, som är det klart bättre laget, eftersom gästerna har visat svag form på sistone. Dock har marknaden gett med sig och börjat sjunka oddset på en rak bortaseger. Själv ser jag på detta lite annorlunda. Detta blir ett perfekt tillfälle för Estoril att komma upp på fötterna igen.

Penafiel är ett bottenlag som efter tretton spelade omgångar ligger långt nere i tabellen, på en femtonde plats av arton lag. På de tio senaste matcherna har det endast blivit en vinst. Formen är usel och de är lite under isen för tillfället, så chansen är väldigt liten att de ska klara av att ta samtliga poäng mot Estoril. På hemmaplan är Penafiel lite starkare, där de har lyckats kryssa till sig en massa matcher. Med två segrar, fyra kryss och en förlust måste jag ändå medge att hemmaformen är helt okej.

Dock ska Estoril, som är hästlängder bättre, ändå klara av att vinna mot Penafiel. Estoril är femman i tabellen med två raka förluster mot Mafra borta med 1 - 3 och Nacional hemma med 1 - 2. Förlusterna har kommit mot bra lag. Nacional är tvåan i tabellen och Mafra har lika många poäng nu som Estoril och befinner sig på en sjätte plats. Dessförinnan hade Estoril spelat bra och gjort en massa mål, vilket de för övrigt även har gjort när de har förlorat. Så vi kan åtminstone räkna med att Estoril gör mål.

Estoril är det laget som har gjort flest mål av alla i ligan. På bortaplan har det blivit nio mål på sex matcher. Jag är övertygad om att Estoril reser sig, när de får ett bra tillfälle att göra så mot ett mycket sämre lag, och vinner denna match. I slutändan väljer jag att ta en försäkring på pengarna tillbaka vid oavgjort, eftersom Penafiel ändå har lyckats kryssa till sig många matcher. Detta innebär pengarna tillbaka vid oavgjort i matchen och spelet blir Estoril asian handikapp 0, samma som draw-no-bet.

Själva oddset på Estoril 0 mål i asiatisk handikapp ligger på 1.77 och hittas hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip