Peru-Brasilien drabbar samman på lördagen. Matchen spelas i Sao Paulo.
Mitt speltips: 1x i första halvlek. Finns till bra odds hos FastBet bl a.
Spelet sitter om brasilien INTE leder i halvtid.

Tror det här kan bli rätt jämnt. Min känsla är att Brasilien åtminstone kommer behöva kämpa hårt för att bryta ned Peru.

Brassarna körde planenligt över usla Bolivia i öppningsmatchen. Fick det tuffare mot Venezuela senast, i en match som slutade 0-0. Hade mycket boll men skapade inte särskilt många heta målchanser trots allt - 15 avslut men bara ett på mål. Känns självklart för mig att Neymar saknas när motståndet blir riktigt bra. Känns inte heller som att de hittat en självklar lösning på forwardspositionen.

Och Peru är riktigt bra. Många minns säkert lagets framfart i VM förra året. Föll mot Danmark i öppningsmatchen, vilket var ett av de värsta rånen på länge. Det förstörde lagets chanser till avancemang, då Frankrike blev för svåra i match två. Tycker laget imponerar varje gång jag ser dem - svåra att bryta ned, välorganiserade och hårt arbetande. Fick "bara" 0-0 mot Venezuela i öppningsmatchen, men var det bättre laget där och förtjänade segern. Körde sedan över Bolivia och vann enkelt med 3-1.

Även om Brasilien är oerhört mer namnkunnigt och profilstarkt på pappret tror jag som sagt det här blir jämnt. Brasilien har all press på sig medan Peru har allt att vinna. Är rätt övertygad om att hemmanationen Brasilien har rätt stor respekt för Perus förmåga att hota offensivt, så jag tror inte det blir full körning från minut ett här. Det här är avslutningen av gruppspelet - så det är dumt att riskera något i onödan. Kryss är inte helt dumt som resultat för de här lagen, då det torde innebära gruppseger för Brasilien och andraplats för Peru.

Ser hursomhelst en rätt avvaktande inledning av matchen här. Peru bör kunna hänga med och kommer såklart sälja sig dyrt. Ofarliga framåt är de inte heller. Kryss i halvtid känns som ett troligt utfall.

Tänkbara lag:
Alisson,
Alves, Marquinhos, Silva, Luis
Casemiro, Arthur,
Richarlison, Coutinho, Everton,
Firmino

Gallese
Advincula, Zambrano, Abram, Trauco
Yotun, Tapia
Polo, Farfan, Cueva
Guerrero

0-0 efter 45 och 1/2-0 till Brasilien efter 90?

This is the stats tab
This is the post tip