"Båda lagen gör mål" spelas till 1,70

Tabell:
13 Avellino 12 5 1 6 20:21 -1 16p
16 Perugia 12 4 2 6 22:24 -2 14p

Perugia form:
F,F,F,F,O

Målsnitt per match:
3,83

Senaste match:
Cremonese - Perugia 3-3

Avellino form:
F,F,F,V,F

Målsnitt per match:
3,41

Senaste match:
Parma - Avellino 2-0

Ikväll har vi ett möte högintressant möte mellan två oerhört formsvaga lag som suktar efter en seger.

Perugia nådde playoff-spel ifjol efter att laget slutat 4a i tabellen. Men i semifinalen fick Perugia ge sig mot Benevento som senare tog steget upp till Serie A. Perugia inledde 17/18 starkt och låg i toppen av tabellen, men efter att laget nu bara tagit 1 pinne på de 6 senaste matcherna så är det bara 1 pinne ner till jumbon Cesena, oroväckande. Det ska dock sägas att det bara skiljer 10 poäng mellan jumbon Cesena och serieledarna Frosinone, Europas jämnaste tabell?

Avellino inledde säsongen likt Perugia - säsongsinledningen var bra men under oktober månad så plockade de grönvita bara poäng i en match - hemmasegern mot Pro Vercelli. Men det skiljde 15 poäng mellan Perugia och Avellino under fjolårssäsongen så förväntningarna är inte lika höga som på Perugia.

Här tror jag båda lagen ska ha goda chanser att hitta nät. Både Perugias och Avellinos svaga form beror till stor del på försvarsspelet - Perugia har släppt in hela 17 mål på de 5 senaste, och Avellino 9 på lika många matcher. Anfallsspelet har däremot inte varit något problem - Perugia har ett par intressanta namn i anfallet och noterbart är att man gjort fler mål än Frosinone som toppar tabellen. Bortsett från Avellinos 2-0 förlust senast mot Parma så har laget hitta nät i samtliga matcher den här säsongen.

Efter 12 omgångar har båda lagen gjort mål i 8 av Perugias matcher, och 10 i Avellinos. Med två fungerande anfall och två försvarsspel som inte verkar existera, adderat med att båda lagen bör vara väldigt vinstsugna, så känns det här spelet värt att testa till 1,70 hos Bwin .

Tippar 2-1, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip