Ålborg vann i går, men först efter förlängning. Pengarna åter. Nya tag här!

Brecsia - Pescara 1-3 (Coppa Italia)
Pescara - Foggia 5-1 (Serie B)
Perugia - Pescara 4-2 (Serie B)

Udinese - Frosinone 3-2 (Coppa Italia)
Pro Vercelli - Frosinone 0-2 (Serie B)
Frosinone - Cittadella 2-1 (Serie B)

Tredje omgången i Serie B väntar och det är Zemans anfallsglada Pescara mot Frosinone, som var med och slog i toppen i fjol, och som gått rent hittills.

I längden tror jag kanske mer på Frosinone, som är ett mer stabilt gäng, men i den enskilda matchen har jag ändå feeling för att den offensiva Pescara-fotbollen kan skörda ännu ett offer. Pescara spöade Brescia i cupen på bortaplan med 3-1 och följde upp med 5-1 mot Foggia. Mindre lyckat borta mot Perugia, men potential finns i laget. En bra dag kan man spöa alla lag.

Frosinone har gått rent, men att möta ett "Zeman-lag" på bortaplan är inte något drömuppgift. Speciellt nu i Serie B där Pescara har lika bra förutsättningar som de flesta andra lagen. I Serie A blev de synade, men här kan det snarare vara en fördel med en stark offensiv.

Preliminära elvor (Corriere dello Sport)

PESCARA (4-3-3): Pigliacelli; Crescenzi, Coda, Perrotta, Mazzotta; Coulibaly, Proietti, Brugman; Del Sole, Pettinari, Benali.

FROSINONE (3-5-2): Bardi; Terranova, Ariaudo, Krajnc; M. Ciofani, Paganini, Gori, Sammarco, Beghetto; Ciano, D. Ciofani.

SPELTIPS
Jag tror att Pescara kan vinna den här matchen och spelar hemmalaget draw no bet (0 asian) till 1,80 hos bet365 (3/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip