Speltips: Över 2,5 mål i matchen till 1.62 hos bet365 .

Returmötet mellan Peterborough och Oxford United tar plats under onsdagskvällen, där Oxford lyckades knipa en 1-0 seger på hemmaplan i det första mötet.

Frågan är om Peterborough är besvikna med att lämna Oxford med en 1-0 förlust, eller om det är ett resultat man hade tagit på förhand. Faktum är att man förlorade med hela 5-0 på bortaplan mot Oxford så sent som i april, så ur den synvinkeln kanske inte 0-1 var så pjåkigt.

Målrikt andra möte

Peterborough kommer behöva försöka gå för mål hyfsat tidigt för att försöka ta kommandot över det här dubbelmötet.
Peterborough är även extremt starka offensivt på hemmaplan och snittar en bit över 2 mål per match på hemmaplan.
Man var även det laget som gjorde flest mål i League One den här säsongen, så att man går mållösa från detta dubbelmöte känns inte alls troligt.

Ett tidigt mål åt något håll lär öppna upp matchen. Antingen behöver Oxford kliva fram i positionerna lite mer, eller så behöver Peterborough verkligen sätta gasen i botten.

Jag förväntar mig en mer offensiv tillställning än det första mötet, mellan två lag som normalt sett är starka offensivt.
Jag räknar med att Peterborough hittar nätet på hemmaplan, och det kommer öppna upp den här tillställningen som då är ”up for grabs” för båda lagen.
I en match som kan sluta lite hur som helst väljer jag därför att spela över 2,5 mål i matchen till 1.62 hos bet365 !
This is the stats tab
This is the post tip