Kvällsmatch på Weston Homes Stadium och detta mellan Peterborough och Sheffield United. Bortalaget bör ligga bra till här och med det sagt väljer jag att nypa rak bortaseger till finfina 1.95 hos bet365 .

Peterborough är i detta nu ett lag för nedflyttning till League One. Hemmalaget har levererat 20 poäng på 26 ligamatcher och noteras för en målskillnad på 23-53. Som hemmalag har de fixat 16 poäng på tolv framträdanden och här har de en målskillnad på 15-15 så här långt. Senast hemmalaget var i farten fixade de en viktig poäng genom att spela 2-2 mot Birmingham på bortagräs, men nu ställs de mot ett utvilat bortalag som ska ge sig in i kampen om en playoff-plats.

Sheffield United är i skrivandets stund placerade på en tolfte plats i The Championship. På poängkontot finns 36 poäng efter 25 matcher och just nu har de åtta poäng att ta ikapp på nuvarande tabellsexan som är Huddersfield, men då har Sheffield-laget samtidigt hela tre matcher mindre spelade. Leker vi med tanken att de plockar full pott i alla tre så kliver de upp på 45 poäng, vilket är lika många som nuvarande femman West Brom, som även de står på 28 matcher spelade.

Gästerna har varit spellediga sedan 2-0-vinsten hemma mot Luton förra helgen och det kan gynna dem inför denna bortamatch mot ett tröttkört Peterborough som lirat både i lördags (förra helgen) samt i tisdags.

SPELTIPS
Sheffield United vinner matchen och detta till 1.95 hos bet365 .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

TV: Bästa dragen på ett klurigt Stryktips!




This is the stats tab
This is the post tip