På Stadionul Ilie Oana tar Petrolul emot Energeticianul i rumänska andradivisionen, Liga 2. Marknaden har tabell femman Petrolul, som fortfarande är med och krigar om avancemang till högsta ligan, som en gigantisk favorit till 1,25 i odds, mot tabell nian Energeticianul, som är helt under isen. Dock har båda lagen haft tendenser att spela målsnålt och framförallt råder det en måltorka hos gästerna Energeticianul, vilket gör det intressant att kika närmare på ett spel där båda lag inte gör mål i matchen.

Petrolul har hittat en helt okej form, med fem matcher utan förlust. Där har Petrolul lyckats hålla nollan i tre av dessa fem möten, nämligen mot Chindia Targoviste, Pandurii och tabellettan Sportul Snagov (på bortaplan dessutom). I den senaste matchen blev det mållöst mot Chindia Targoviste, där Petrolul håll tätt bakåt samtidigt som de hade svårt att skapa en massa vassa chanser att göra mål. Det blir enklare mot Energeticianul, men då måste Petrolul steppa upp offensivt.

Defensivt har Petrolul spelat mycket skickligt och hör till de lagen i ligan som har släppt in minst mål. Detta innebär stora trubbel för Energeticianul, som kommer till matchen med fem raka matcher utan vinst. Värst av allt har målskyttet varit. Energeticianul har inte gjort något mål i tre av dessa fem matcher. Formen är verkligen urusel där Energeticianul endast har gjort ett mål på de fyra senaste ligamatcher. Därmed blir det en stor utmaning att bryta den negativa trenden borta mot Petrolul.

När marknaden ligger på nästan dubbla pengar på att vi inte ska få se båda lagen göra mål finner jag ett hav av värde i oddset.

Petrolul vann det första mötet i ligan i början av denna säsong med 3 - 0 mot Energeticianul, som då knappt skapade något i matchen. I dagsläget är formen ännu sämre hos Energeticianul så det ska mycket till för att det laget ska göra mål.

Så jag lägger ett spel på att båda lag inte gör mål i matchen till 1,90 i odds - som hittas hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Preliminär startelva Petrolul:
Dan Bucșa, Cezar Lungu, Robert Moldoveanu, Florin Borța, Alexandru Țigănașu, Lucian Cazan, Bogdan Rusu, Georgios Sarris, Cristian Pușcaș, Edgar Malakyan & Șaim Tudor.

Preliminär startelva Energeticianul:
Drilon Cenaj, Robert Petre, Răzvan Nicolae Gunie, Teodor Axinte, Alex Mihai Misarăş, Sebastian Petruș, Marius Ioniţă, Mihai Cristian Maxin, Andrei Fernando Dragu, Vlad Rusu & Alexandru Popescu.
---

This is the stats tab
This is the post tip