Piteå kommer ifrån en stark insats mot BK Forward borta där det blev seger med 1-3.
Piteå varit jobbiga i år med sitt starka försvarsspel och ett rakare spel som mynnat ut i en hel del poäng. Fredrik Johansson har varit bäst offensivt i laget och gjort mycket nytta. Medan Pontus Sundquist har hållit ihop försvarslinjen mycket bra.

Vasalund kommer ifrån en match där de låg under 0-2 mot FC Stockholm där de var sånär att vända matchen. Vasalund hämtade upp till 2-2 och matade på rejält i den andra halvleken. Kommer annars från en jättefin resultatrad och allt ser mycket intressant ut inför framtiden. Om de vill mena allvar i år så är det en sådan här match de ska vinna. Kabuye har fortsatt imponerat och Elias Durmaz likaså och det finns många fler spelare som håller hög klass.

Piteå 5 senaste: V-F-O-F-V
Vasalund 5 senaste: O-V-V-V-V

Vasalund har en klart starkare trupp än Piteå och kommer de bara upp i normal standard i denna match så ska det bli en till 3:a så bra som man är just nu. Piteå står upp och spelar jämnt mot alla lag i serien med sitt försvar men tror det blir för tungt tillslut mot ett Vasalund i ett riktigt bra flow.

Spel: Vasalund vinner matchen till 1.87 hos Pinnacle
This is the stats tab
This is the post tip