Tabellfyran Plymouth Argyle tar emot Cheltenham på hemmagräs och här snickrar jag ihop under 3,5 mål i matchen totalt samt att hemmalaget är starka nog att leverera minst en poäng (1X) och detta till oddset 1.60 hos Unibet .

Plymouth går som tåget i ligaspelet och är just i detta nu uppe i fem raka segrar. Målskillnaden på de fem senaste för hemmalaget är stabila 10-0 och här ställs de mot ett Cheltenham som återfinns i mitten av tabellen. Gästerna har levererat totalt 50 poäng på 38 ligamatcher och just nu har de 17 poäng upp till playoff-plats och lika många skiljer det ner till bottenstriden.

Cheltenham har två raka segrar i bagaget och kommer närmast från en 3-1-seger på hemmaplan mot bottenlaget AFC Wimbledon, men här höjs svårighetsgraden ett par snäpp och då tror jag helt enkelt inte att gästerna har vad som krävs för en ny trepoängare.

Senast lagen möttes så agerade Cheltenham hemmalag och då vann Plymouth med 2-0. Min idé är att hemmalaget är starka nog för en ny viktoria, eller åtminstone en pinne och detta spelas alltså ihop med att matchen erbjuder under 3,5 mål totalt.

SPELTIPS
1X (Plymouth eller oavgjort) + under 3,5 mål spelas till 1.60 hos Unibet via spelbyggaren.

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip