Polen asian -2 hemma mot Armenien. Spelet innebär pengarna tillbaka på tvåmålsseger, förlust vid uddamålsseger eller om Armenien tar poäng. Polen måste vinna med 3+ mål för vinst.

Såg Polens match mot Danmark i lördags och måste säga att jag imponerades. Gick upp till 3-0 och fortsatte hela tiden anfalla. Därefter råkade Glik nicka in ett snöpligt självmål, vilket fick Danmark att vakna. Bra tryck på hemmapubliken som verkligen bär fram sitt lag. Att jämföra med Friends-publiken är som natt och dag. Starka hemma.

Saknar visserligen Milik, men Lewandowski och Grosicki (oerhört vass mot Danmark) är med.

Lukasz Fabianski
Artur Jedrzejczyk; Thiago Cionek; Kamil Gilk; Lukasz Piszczek
Kamil Grosicki; Grzegorz Krychowiak; Jakub Blaszczykowski; Piotr Zielinski
Karol Linetty; Robert Lewandowski


Armenien är utan Mkhitaryan, vilket är som att Sverige skulle vara utan Zlatan på den tiden det begav sig. Innebär att överlägset bäste spelaren saknas, ner till övriga truppen är det enormt kvalitetshopp neråt. Torskade med 5-0 hemma mot Rumänien i helgen, ett resultat som inte imponerar. Fick visserligen en tidig utvisning på Malakyan (startat bägge kvalmatcherna på centralt mittfält och är avstängd nu) men var inte med i matchen alls.

Tänkbar elva:

Arsen Beglaryan
Varazdat Haroyan; Taron Voskanyan; Hrayr Mkoyan; Levon Hayrapetyan
Marcos Pineiro Pizzelli; Artak Grigoryan; David Manoyan; Aras Oezbiliz; Kamo Hovhannisyan
Karen Muradyan

Klasskillnad här. Ett par avbräck i båda lagen, men är övertygad om att det känns mer för Polen än för Armenien. Polen öste på rejält mot Danmark, trots ledning. Starka hemma och bör klara av ett begränsat Armenien. Får polackerna bara en tidig ledning kan det rinna på rejält här.

This is the stats tab
This is the post tip