Polen (3-5-2) Szczesny - Bednarek, Glik, Dawidowicz - Jozwiak, Kryschowiak, Moder, Linetty, Rybus - Buksa, Lewandowski

Saknar: Piatek, Kownacki, Szymanski, Kozlowski
Osäkra: Klich, Zielniski

England (4-2-3-1) Pickford - Walker, Stones, Maguire, Shaw - Philips, Rice - Sterling, Mount, Grealish - Kane

Saknar: Calvert-Lewin, Sancho, Mings (avstängd)
Osäkra: -

Efter fem kvalomgångar står England på full pott och ett enda insläppt mål. Borta mot Ungern blev det total islossning efter ledningsmålet och till slut rann siffrorna i väg till 4-0 efter mål av Sterling, Kane, Maguire och Rice. Intressant med tanke på att 1-0 kom så pass sent som i minut 55. England åkte sedan hem till London och Wembley där Lingard gav laget en tidig ledning mot Andorra. Det skulle dock dröja enda till minut 72 innan Kane gjorde 2-0 följt av Lindgard igen och Saka för 4-0. Skadeläget är rätt bra för Southgates gäng. Calvert-Lewin och Sancho är out, annars är Mings avstängd.
Sist man mötte Polen var i detta VM-kvalet i våras, då blev det en jämn match som avgjordes först fem minuter från full tid genom Maguire (2-1). Polen borta tror jag inte blir en plättlätt match även om England så klart är favoriter även här.

Polen kommer från målfyrverkeri gånger två. Först blev det en 4-1-seger mot Albanien hemma följt av 7-1 mot lilleputten San Marino på bortaplan. Hur många mål Lewandowski gjorde av dessa elva?
Inte mer än tre faktiskt. Och det säger ju en del om vilka förväntningar man har på honom. Polens EM blev ingen succé utan det blev respass ur Sveriges grupp efter blott en pinne på tre matcher mot Sverige, Slovakien och Spanien. Med det sagt så är Polen alltid ett svårt motstånd och särskilt borta. England kommer att få slita hårt. Polen har dock ett par avbräck som de gärna hade varit utan en sån här match. Men jag tror vi får se en intensiv match där hemmalaget går ut för att såra engelsmännen med hög intensitet och i omställningar. Men ett kryss på bortaplan tror jag är taget för England givet hur tabellen ser ut och därför tror jag att de är lugna med att ha kontroll över spelet och likaläga eller ett måls försprång.