Sista chansen för Polen att spänna musklerna innan VM kickar igång!
Polen att göra mål i båda halvlekarna testar jag till 1.90 hos bet365 .

Bortsett från 0-4 förlusten på Parken mot Danmark så gjorde polackerna ett felfritt kvalspel. Polen vann sin kvalgrupp med fem pinnar före danskarna. Starkt!
Genrepet inför VM har dock inte gått lika bra, och ikväll behöver polackerna upp ett par snäpp för att kunna tysta en del kritiker.

Landskamperna efter kvalet:
Polen - Uruguay 0-0
Polen - Nigeria 0-1
Polen - Mexiko 0-1
Polen - Sydkorea 3-2
Polen - Chile 2-2

I de två senaste matcherna har det dock sett bättre ut, där målskyttet lossnat. Visserligen tappade man en 2-0 ledning senast mot Chile, men att båda Lewandowski och Zielinski fick näta kändes oerhört viktigt!
Positiva besked hos polackerna är dock att Kamil Glik har återvänt till VM-samlingen, trots sin skada. Superkey för defensiven!

Oavsett vilket lag Adam Nawalka väljer att formera mot Litauen så finns det gott om klasspelare offensivt som kan göra skillnad - Lewandowski, Zielinski, Grosicki och Błaszczykowski för att nämna ett par.

Litauen var som väntat en slagpåse i sin kvalgrupp tillsammans med Malta. Även fast det är en träningslandskamp känns den här matchen betydligt mer betydelsefull för Polens del. Och hemma i Warszawa bör det vara klasskillnad trots allt.

Landskamperna efter kvalet:
Georgien - Litauen 4-0
Armenien - Litauen 0-1
Estland - Litauen 2-0
Litauen - Lettland 1-1
Iran - Litauen 1-0

Litauen har två nya avbräck i den här matchen då båda sittande mittfältarna – spelade 90 minuter mot Iran – Artūro Žulpos och Manto Kuklio har kallats hem av sina klubblag och kan således ej vara med i dagens landskamp.

Jag håller nere insatsen, av den enkla anledning ett det är en träningslandskamp och inget annat.
Men visst bör väl polackerna kunna näta i båda halvlekarna? 1.90 känns iallafall som ett generöst odds på det spelet.

This is the stats tab
This is the post tip