Polen asian -1 hemma mot Rumänien spelas.
Uddamålsvinst = Pengarna tillbaka.
Tvåmålsvinst = Spelet rättas grönt.
Rumänienpoäng = Spelet torskar.

Gillar Polens lag starkt. Har många bra spelare i truppen kryddat med Lewandowski, vilket är en av mina absoluta favoriter. Spelarna verkar trivas i landslagströjorna och alla ger verkligen allt i varje match. Efter en tuff kvalstart med bara 2-2 mot Kazakstan har spelarna lyft sig och tagit fyra raka segrar. Starkt. Hemma i Polen är dessutom publikstödet en faktor att räkna med, laget bärs verkligen fram. Nu saknas ett par spelare (bland annat mittbacksgeneralen Glik - men en tänkbar elva ser stark ut:

Łukasz Fabiański -
Łukasz Piszczek, Michał Pazdan, Thiago Cionek, Artur Jędrzejczyk - Jakub Błaszczykowski, Karol Linetty, Grzegorz Krychowiak, Piotr Zieliński, Kamil Grosicki - Robert Lewandowski.

Rumänien är ett lurigt lag med ett par bra spelare som Napolis Chiriches och Anderlechts Stanciu för att nämna två. Ändå inge toppnation i mina ögon. Har verkligen inte rosat marknaden i kvalet heller. Lyckades visserligen ta sig till förra sommarens EM, men det var nog mer tack vare en svag grupp än egen förmåga. Dessutom väldigt svaga på bortaplan i kvalspel - vinner i princip bara mot blåbären. Tänkbart lag:


Tatarusanu
Tosca, Chiriches, Sapunaru
Benzar, Marin, Pintilli, Latovlevci
Chipciu, Stanciu, Keseru

Hemmaplansfördel och mer spets - jag tycker Polen har goda chanser här. Pengarna tillbaka om det skulle stanna på uddamålsseger känns bra - men jag tror på bra chanser för en tydlig hemmavinst.

This is the stats tab
This is the post tip