På Stadion Miejski i Wroclaw möts Polen och Ryssland i en vänskapsmatch, där båda nationerna är ute efter att hitta formen. Båda nationerna ska spela EM, men ingen av dem har imponerat stort. Det är en tveksam form i båda lägren och det är inte på grund av att det saknas vapen i anfallsspelet. Gemensamt för båda nationerna är att de har tre förluster på de fem senaste matcher. Matchen väntas bli jämn. Eftersom deras försvarsproblem kvarstår så är chansen stor till att båda lagen nätar.

Förlusterna i Nations League i de två sista omgångarna mot Italien och Holland fick vara nog för Polen, som sparkade Jerzy Brzeczek som förbundskapten. In i stället tog de Paulo Sousa, som inte helt har motsvarat förväntningarna ännu. Först blev det 3 - 3 i VM-kvalet mot Ungern, därefter en enkel seger mot Andorra med 3 - 0 och slutligen en 1 - 2 förlust mot engelsmännen på Wembley. Försvaret är inte stabilt, men framåt finns X-faktorn Robert Lewandowski med en rekord säsong i ryggen.

För Ryssland är det en identisk situation, när det gäller läget i truppen. Dock har de tagit två segrar och förlorat en match under VM-kvalet. Efter att ha segrat mot Malta med 3 - 1 och Slovenien med 2 - 1 blev det en förlust borta mot Slovakien med 1 - 2. Att släppta in mål mot samtliga dessa motståndare är givetvis inget vidare. Ryssland har hållit nollan bara två gånger på de elva senaste landskamper. Framåt finns X-faktorn Artem Dzyuba, med 4 VM-kval mål och totalt 29 på 50 landskamper.

Även om resultatet av denna vänskaps landskamp inte på något sätt är avgörande för något av lagen så vill båda trupperna hitta tillbaka till vinnarspåret. Med problem i defensiven och toppstjärnor i offensiven kan det lätt bli mål från de båda gängen.

Speltips Polen - Ryssland:
Båda lag gör mål. Odds 1.83 hos bet365 .

---
Preliminär startelva - Polen:
Wojciech Szczesny, Michal Helik, Kamil Glik, Jan Bednarek, Bartosz Bereszynski, Mateusz Klich, Grzegorz Krychowiak, Jakub Moder, Maciej Rybus, Arkadiusz Milik & Robert Lewandowski.

Preliminär startelva - Ryssland:
Anton Shunin, Andrey Semenov, Georgi Dzhikaya, Fyodor Kudryashov, Mario Fernandes, Daler Kuzyaev, Magomed Ozdoev, Aleksandr Golovin, Yuri Zhirkov, Aleksandr Sobolev & Artem Dzyuba.
---

This is the stats tab
This is the post tip