Speltips: Polen - Slovenien

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2019-11-19 20:45
Land: Internationellt
Liga: EM-kval
Odds: 1.97
Tips: Under 2,5 mål
I och med att Polen vann sin senaste EM-kval match borta mot Israel med 2 - 1 så är det klara för mästerskapet och kommer oavsett utgången i sin sista match att sluta etta i gruppen. Den sista matchen kommer att spelas hemma mot Slovenien, som inte heller har något att spela för då Österrike ligger hela fem poäng före i tabellen. Så detta blir lite som en vänskapsmatch, där båda tränarna kommer att lufta lite spelare och då är det egentligen inte mycket som talar för att vi ska få se en massa mål.

Polen har varit urstarka i kvalet, i synnerhet på hemmaplan, där de inte ens har släppt in något mål alls på fyra matcher. Totalt har Polen släppt in tre mål på nio spelade EM-kval matcher, vilket visar styrkan i defensiven. Det kommer inte att bli enkelt för något landslag att göra mål framöver på de stenhårt arbetande polackerna, som försvarar sig stabilt med nästan hela laget. Å andra sidan har konsekvensen blivit att Polen inte heller har spottat in mål. Totalt har det blivit femton mål på nio matcher.

De två senaste hemmamatcherna har Polen spelat mållöst mot Österrike och 2 - 0 mot Nordmakedonien. Det sistnämnda borde Polen så klart vunnit med betydligt större siffror, men samtidigt är inte polackerna ett landslag som tokanfaller. De spelar mer ett kontrollerat spel och tar vara på motståndarnas misstag. Polackernas sista motståndare, Slovenien, är ett landslag som är ytterst måna om att inte bjuda på några misstag alls. Det kan vi se när vi blickar tillbaka på hur Slovenien har spelat under kvalet.

Slovenien har efter nio spelade matcher gjort fjorton mål framåt och släppt in åtta mål bakåt. De har världens bästa målvakt i Jan Oblak som utlovar en garanti på världsräddningar i nästan samtliga matcher, så det är inte alls enkelt att spräcka Sloveniens nolla. De kommer från en fin 1 - 0 seger hemma mot Lettland, men där finns det synpunkter på deras offensiv. Mot letter, som har släppt in tjugoåtta mål på nio matcher går det att kräva mer från Slovenien - fast de inte har så vassa offensiva spelare.

När det dessutom inte längre finns något att spela för, då konkurrenterna Österrike vann sin match senast, blir det ännu svårare att motivera de offensiva spelarna till att gå för fullt. Polackerna kommer inte att ta några risker eller gå in för fullt i närkamperna för att dra på sig skador, så detta blir en vänskapsmatch som bara ska spelas av. Marknaden erbjuder hela 1.97 i odds på att det blir under 2,5 mål i matchen och fler än två gjorda mål har jag väldigt svårt att se. Så det blir ett spel på under 2,5 mål.

Själva oddset finnes hos Nordicbet, Betsson & Betsafe.

---
Bekräftad startelva Polen:
Wojciech Szczesny, Lukasz Piszczek, Jan Bednarek, Kamil Glik, Arkadiusz Reca, Kamil Grosicki, Jacek Goralski, Grzegorz Krychowiak, Sebastian Szymanski, Piotr Zielinski & Robert Lewandowski.

Bekräftad startelva Slovenien:
Jan Oblak, Jure Balkovec, Miha Mevlja, Miha Blazic, Petar Stojanovic, Jasmin Kurtic, Rene Krhin, Benjamin Verbic, Jaka Bijol, Josip Ilicic & Tim Matavz.
---
  Polen - Slovenien
Spela på Speltips Polen - Slovenien
rad - 17 November 2019 - 09:13
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  AIK - Vita Hästen
Ishockey - Hockeyallsvenskan - 2
2.18
21:00  Crystal Palace - Brighton
Fotboll - Premier League - Bri ö 4,5 hörnor
1.83
02:05  MIL Bucks – DAL Mavericks
Basket - NBA - 1 hcp -11
1.90
20:45  Aston Villa - Liverpool
Fotboll - EFL Cup - Inget mål före 22:00
1.83
  Rekatochklart Poolspel
19:00  Topptipset Tips Måndag 16/12
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming