Sverige att vinna mot hemmanationen Polen spelas.
Pengarna tillbaka vid kryss.

Tre grupper i mästerskapet som ska bli till fyra semifinalister.
Det gör att det är väldigt tufft att gå vidare från gruppspelet. Gruppettor samt den bästa tvåan från de olika grupperna kommer få göra upp om pokalen.

1 Slovakien 1 1 0 0 2-1 3
2 England 1 0 1 0 0-0 1
2 Sverige 1 0 1 0 0-0 1
4 Polen 1 0 0 1 1-2 0

Sverige imponerade mot England i premiären. Spelade väldigt klokt och England fick föra matchen inledningsvis men sen kom Sverige mer och mer rätt och England var väldigt bleka i sin offensiv sett till spelarmaterialet man besitter. Sverige var inte långt ifrån tre poäng. Cibicki hade en i ribban samt Wahlqvist straff, som tyvärr inte var av någon större kvalité. Men en poäng är bra att få med sig och spelet såg som sagt bra ut.

Polen fick en kanonstart på sin turnering när laget satte dit 1-0 direkt. Men sen tog det roliga slut för polackerna. Inte bara att man förlorade, spelet såg inte alls bra ut. Slovakien kvitterade rättvist och kunde sen även avgöra i slutet efter en tveksamt försvarsspel av Polen. Att stå på noll poäng efter första omgång är en enorm uppförsbacke. Speciellt när man på pappret har mött det svagaste laget i gruppen. När nu förutsättningarna är som de är för att gå vidare så krävs inte bara två vinster mot Sverige och England utav övriga matcher måste studsa rätt för Polen.

Med tanke på den tunga starten för Polen så känns det kanske redan lite uppgivet. Sverige kan gå in till den här matchen med en positiv känsla att man i allra högsta grad är med om semifinalplatserna när redan mött favoriten i gruppen.

Att hjärtat vill se den gula väggen fira efter matchen är ingen hemlighet och sett till oddsen så tror jag Sverige ska ha en bra chans. Att sedan få pengarna tillbaka vid kryss känns som en bra backup.

Jag spelar Sverige 0.0 @1.83 hos Unibet med 4/7u.

Twitter @robiiinbetting





This is the stats tab
This is the post tip