Speltips: BLGM till 1.72 hos bet365 .

Dags för träningslandskamp mellan Polen och Tyskland i Warsawa i en match som kommer i lite olika lägen för de två landslagen. Polen träningsspelar som en uppvärmning inför deras EM-kval match mot Moldavien på tisdag nästa vecka. Tyskland och andra sidan deltar inte i detta EM-kval då man redan är kvalificerade för mästerskapet i form av värdnation. På grund av detta är det nog inte helt omöjligt att vi ser en mer roterad elva hos Polen då man har viktigare matcher på schemat, medan Tyskland inte har något krut att spara på.

Hemmalaget Polen står på tre inspelade poäng efter två kvalmatcher hittills, där vinsten kom senast mot Albanien med 1-0 men där man innan det förlorade med 3-1 i öppninsgmatchen mot Tjeckien. Känslan är att det är rätt svårt att veta vart man har detta Polska landslag. Lewandowski, Szczesny och Zielinski finns fortfarande där som är på allra högsta nivå i Europa. Utöver det är det dock en hel del ungt och oprövade namn på den stora scenen, vilket gör mig lite tveksam till hur bra detta Polen faktiskt är och hur bra man kommer vara under de närmsta åren när storstjärnorna börjar tacka för sig.

Tyskland kommer som sagt till den här matchen med en ganska avslappnad inställning. Hansi Flick står numera på sidlinjen och man har faktiskt redan hunnit med en match den här landslagssamlingen när man spelade 3-3 mot Ukraina. Joshua Kimmich kvitterade från straffpunkten på tilläggstid i den matchen som man nog inte är helt nöjda med.

Motivation OCH klass vinner

Tyskland går som sagt in i den här samlingen ganska avslappnat, men efter krysset och den halvtaskiga insatsen senast mot Ukraina tror jag man kommer vilja stämma i bäcken här mot Polen. Som jag nämnde tidigare har Polen också en viktigare uppgift på tisdag när man spelar i kvalet, vilket mycket väl kan innebära en hel del rotation här mot Tyskland vilket jag tror tyskarna kommer utnyttja.

Det finns ingenting att spara på för Tyskland, samtidigt som Hansi Flicks trupp är så pass bred och bra att vilka man än ställer ut kan slå de flesta landslagen i världen. Här mot ett Polen som kanske tar den här matchen lite lättare ser jag ett drömläge för Tyskland att vinna med mer än bara ett mål. Jag väljer därför att lite djärvt, men med stor tro, spela Tyskland -1,5 asian till 2.75 hos bet365 !
This is the stats tab
This is the post tip