Polen tar emot Wales när Uefa Nations League sparkar igång och detta med avspark klockan 18:00 på Tarczynski Arena. Hemmanationen är favoriter i den här matchen och undertecknad tror att de har vad som krävs för en trepoängare!

Polen kliver in i denna hemmamatch med ett starkt manskap till sitt förfogande och om bästa tänkbara startelva ställs på planen så råder det inga tvivel om att hemmanationen ska ses med mycket god chans i denna tävlingsmatch mot Wales på hemmagräs. Ser vi till vad Polen presterat i närtid så har de levererat en 2-0-seger mot Sverige som gav dem en VM-biljett och med en lirare som Robert Lewandowski på topp i Polen får Wales sannerligen se upp!

Wales har två namnstarka lirare i sin trupp till denna landslagssamling och det är duon Aaron Ramsey och Gareth Bale. Dessa lirare är dock starkare namn än spelare sett till dagens datum och då Polen får fördel av att agera hemmalag här så är det en jättebonus i denna första gruppspelsmatch.

Teorin är att det finns många spelare som vill visa upp sig inför sin hemmapublik och mot ett motstånd av Wales kaliber så tror jag helt klart att Polen har vad som krävs för seger.

SPELTIPS
Nordicbet / Betsson ger 1.80 på Polen och det oddset går inte att blunda för.
Min idé? Att Lewandowski skjuter sitt Polen till seger. 2-0?

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip